Добре дошли в Tehnomag.bg | Тук можете да откриете практични решения за вашите нужди | При необходимост от съвет можете да се свържете с нас: 087 6577 225
Категории

0

Начало Марки

Марки

«1»

TOTAL

Търговската марка TOTAL е фокусирана върху висококачествени инструменти на достъпна цена. Нашата идея е перфектно качество не само по отношение на функцията, използваемостта и външния вид, но също така и ефективността, производителността и поддръжката. Спестяваме всички ненужни разходи, за да предложим предимствата на клиентите и да направим продуктите с най-високо качество рентабилни. Всички екипи на TOTAL са отдадени на развиването на марката TOTAL, за да се превърне тя в експерт на инструменти от световна класа.

Уверени сме, че заедно с вас ще постигнем успех!

289
продукти

METABO

През 1923 Albrecht Schnizler конструира и произвежда в пекарната на баща си първата ръчна механична бормашина. От нейното наименование (Metallbohrdreher – пробивна машина за метал) произлиза и името на фирмата – Metabo. Днес компанията с традиции наброява близо 1900 души, от които 1100 в Нюртинген, Германия. 25 дъщерни дружества и повече от 90 представителства гарантират, че висококачествените продукти на Metabo могат да бъдат намерени в почти всички страни на света.

Освен предлаганите от нас електрически и пневматични инструменти, ние преследваме неотстъпно концепцията за “безкабелна строителна площадка” и сме водещи при разработването на иновативни акумулаторни технологии, за да можем да предложим на професионалистите повече свобода при възможно най-голяма мощност. Metabo притежава повече от 700 патента и запазени конструкции. Швабският доставчик на надеждни, мощни и ергономични професионални решения разработва и произвежда инструменти за ремонта и строителството, както и за металообработването и индустрията.

Важните етапи в историята на Metabo демонстрират нашия произход и нашето отношение към инженерното изкуство «Made in Germany». От момента на основаването си Metabo стои зад високото качество на продуктите, направени от професионалисти за професионалисти.

От Нюртинген ние сме активни по целия свят, като по този начин съчетаваме динамиката на една средна по гелемина компания с космополитизма на глобален играч.

Ние сме мобилни, целенасочени и гъвкави, с кураж да поставяме под съмнение решения, които са били считани за успешни в миналото. Така ние винаги сме готови да вървим по нови пътища. Кратките периоди на разработка и иновативните методи (платформена стратегия, бързо създаване на прототипи и т.н.) са в основата на мощни и качествени системни продуктови решения.

128
продукти

TOPMASTER

Мисията на Topmaster Professional е да поддържа широка гама инструменти в над 12 продуктови категории, покриващи всички професионални стандарти и консистентно да утвърждава своите позиции на пазара и в арсенала на всеки истински майстор.

371
продукти

MAKITA

МАКИТА ЗАПОЧВА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ДВИГАТЕЛИ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ

В продължение на над един век, Макита работи за изграждане на стабилна позиция като производител на преносими електроинструменти и днес продължава да се стреми към представяне на продукти и услуги, които са полезни за всеки тип клиент.

Историята на Макита е съпоставима с тази на еволюцията на електроинструментите и в хода на тази история, Макита работи, за да обвърже продуктите си с нуждите на своите потребители. 

 

676
продукти

ВИДИМА

За българския потребител бранда Vidima е символ на отлично конструирани и надеждни санитарни продукти. Зад този имидж стои 80-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление.

С търговска марка Vidima се предлагат смесители и душове, изделия от санитарен порцелан, акрилни вани, керамични поддушови корита и аксесоари, отличаващи се с елегантен дизайн и високо качество. Продуктите Vidima носят повече стойност, отколкото клиентите плащат. Предлагайки все по-нови дизайнерски решения, търговската марка Vidima е синоним на практични и ергономични изделия с висока потребителска стойност.

Клиентите намират при нас не просто отделни изделия, а цялостни решения за баня. Продуктите ни са достъпни в над 800 магазина в цялата страна. Следпродажбеното обслужване се осъществява чрез мрежа от повече от 20 квалифицирани сервиза. Допълнителна сигурност за нашите клиенти дава възможността за връзка с производителя чрез директна телефонна линия.

23
продукти

RAIDER

Марката Raider е позната и утвърдена на българския пазар от седемнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагат и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider.

 

След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях са обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище

736
продукти

FALA

Търговска марка FALA предлага богат избор от аксесоари за вашата баня. Модерен дизайн и внимание към детайла правят марката FALA предпочитана. Продуктовата гама включва смесители, кранове, дръжки за душ, везни за баня, тоалетни седалки и широка гама от аксесоари за баня с модерен дизайн.

113
продукти

VOREL

 Търговската марка VOREL предлага инструменти за потребители, които ценят ергономичността и качеството. Включва широка гама от строителни и DYI инструменти, измервателни и електрически инструменти, хидравлични инструменти и автомобилни аксесоари.

       Отличителна черта на инструментите на марката VOREL е добрата цена и широкото приложение. VOREL е най-голямата част от търговското предложение на TOYA S.A. и разполага с над 4000 артикула, които помагат при работа в домакинствата и хоби работилници.

       TOYA S.A. е един от водещите производители и дистрибутори на ръчни инструменти и електроинструменти, опериращи на международен пазар. Прецизната корпоративна стратегия, която е гаранция за рентабилност и развитие на компанията по икономически отговорен начин, позволява непрекъснато въвеждане на иновативни продукти, спечелване на нови пазари и непрекъснато разработване на стратегия за сегментиране.

248
продукти

KNIPEX

Фирма KNIPEX-Werk C. Gustav Putsch KG е основана през 1882г. в Кронеберг.

Търговската марка KNIPEX е регистрирана през 1942г. и е водеща марка за клещи в света.

Девизът на фирмата - "Качество във всеки един детайл!", може да бъде усетен от пръв поглед при всеки един инструмент с марката KNIPEX.

Производствената база се намира във Вупертал, Германия, където се извършва целият процес от изковаване на заготовки на клещите до опаковането им.

Продуктите са предназначени за професионална употреба и са едни от най-качествените, които могат да бъдат намерени на пазара. Продуктовата гама включва различни видове клещи - комбинирани, плоскоустни, секачки, зегер клещи.

12
продукти

LICOTA

Марката LICOTA принадлежи на тайванския производител Parget Industrial Co. LTD., сертифициран по ISO 9001-2008.

Фирмата произвежда висококачествени професионални ръчни инструменти от 30 години, а марката LICOTA е регистрирана през 2005 г.

Parget Industrial произвежда една наистина голяма гама продукти, включваща стандартни ръчни инструменти - тресчотки, вложки, отвертки, клещи, ръчни инструменти за автосервизи и заводи, пневматични инструменти.

Качеството на инструментите LICOTA е на индустриално ниво и превишава изискванията на германския DIN стандарт. За да продължи да произвежда най-доброто качество, през 2011 г. Parget Industrial построи чисто ново съоръжение в Тайчун, Тайван.  

 Солидната история на производство, международния маркетинг и иновативното инженерство предлагат на клиентите най-висококачествените инструменти и увеличаване на печалбите.

143
продукти

CYBERBOND

Марката Cyberbond принадлежи на Cyberbond LLC, производител на анаеробни и цианоакрилатни лепила за индустрията и бита.

 

След като Henkel Adhesives Corporation закупува марката Loctite, група инженери, работещи в Henkel, виждат опасност от монополизиране на пазара и през месец септември 1997 г. основават Cyberbond LLC.

 

Сега фирмата има офиси и представители в почти всяка страна, а качеството на предлаганите продукти е добре познато навсякъде.

Фирмата е сертифицирана по ISO/TS 13485:2003, ISO/TS 16949:2009 и ISO 9001:2008.

8
продукти

YATO

 Търговската марка YATO предлага ръчни инструменти за професионална употреба. Известна е на пазара с високото си качество и добрите цени на предлаганите продукти. Те се отличават с естетичен, модерен дизайн и офертата непрекъснато се разширява с нови линии продукти. Ръчните и пневматичните инструменти YATO се използват успешно от специалисти в много отрасли на икономиката.
Изключителната издръжливост и дълготрайност предразполагат YATO към приложения в интензивни индустриални и сервизни условия. Перфектна изработка, отлични материали, висококачествена стомана са техническите характеристики на продуктите YATO, които могат да се използват в три области: автосервизи, строителство и градина.
557
продукти

WhirlPower

 Whirlpower е признат производител на ръчни инструменти за строителството, машиностроенето, автомобилостроенето и други индустрии.

Основана през 1983 г. в град Тайчун в Тайван, Whirlpower стартира с малка компания, доставяща готови продукти за износ, след което навлиза на световния пазар със собствена марка, собственост на тайванската компания WHIRLPOWER ENTERPRISE CO., LTD.

С над 25 години опит в производството и маркетинга на продуктите, Whirlpower винаги поставя нуждите на клиентите на първо място. Продуктите съчетават отлично качество и конкурентна цена и отговарят на международните индустриални стандарти и на всички изисквания за професионална употреба.

Продукцията на Whirlpower е в постоянен динамичен процес на усъвършенстване на външен вид, материали и ергономични свойства, съответстващи на нуждите на времето.

Комбинирайки модерно производство с иновативен дизайн, Whirlpower се превръща в световно известната марка на ръчни инструменти.

Портфолиото включва битове, бит държачи, отвертки, клещи, имбусни ключета, вложки и други.

144
продукти

SOUDAL

 Soudal е водещ световен производител на полиуретанoви пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. Марката SOUDAL принадлежи на холдинга SOUDAL NV.

За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Във фирмата Soudal Holding NV работят 2300 души, а годишният оборот е 570 милиона евро.

Компанията доставя своята новаторска продукция в повече от 130 страни.

Холдингът има 14 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 44 представителства по целия свят. Soudal осигурява оптимална техническа и логистична поддръжка.

Собственият изследователски център, в който работят висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията. Компанията редовно провежда одиторска проверка и работи в съответствие с изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001.

9
продукти

Оргахим

Фирма Оргахим АД е създадена през далечната 1901 година. Това е началото на дълги години на просперитет, през които производството преминава и през икономически кризи, регионални и две световни войни. Непрестанно разширяващата се продуктова гама включва продукти в четири основни направления – за дома, за строителството, за индустрията и за авторепаратура, а регистрираните търговски марки на Оргахим АД са:  “Protecta”, “Mefisto”, “Леко”, „Хамелекон”, “Deko professional”, “Spirit”, “Casa Bella”, “Timmer“, “Klar Professional“, “Uber“.

11
продукти

HQS

HQS разполага с широка гама от цветове RAL в гланцов вариант (или матов благодарение на прозрачната матовост), подходяща за всякаква повърхност:желязо, стомана, пластмаса, дърво и др. Характерна е с бързо съхнене и лесна употреба.

18
продукти

Сакар

"Сакар", гр. Свиленград е създаден през 1969г. Звода е специализиран в производството на водопроводна месингова арматура. Произвежда широка гама водопроводни месингови кранове и фитинги. 
70% от продукцията покриват нуждите на вътрешния пазар в България, а останалата част е предназначена за износ.

0
продукти

AVIDE

Европейски бранд за стоки с битово предназначение характеризиращ се с добро качество и достъпни цени.

5
продукти

HOGERT

 Качеството е от първостепенно значение за Högert Technik. Марката Högert Technik е създадена със страст към качество, простота и ефикасност. Проектирана е за използване в тежки условия и  от взискателни професионалисти, които работят с ръчни инструменти всеки ден.

Суровината е същността на всеки продукт, защото гарантира ниска амортизация и висока трайност. За ръчни инструменти това е въглеродна стомана. Högert Technik внимателно проверява и подбира своите доставчици на стомана. Техни партньори за доставка са сред световните индустриални гиганти, които гарантират най-доброто качество на металите. Те дават възможност за предлагане на широка продуктова гама с най-добър произход.

Инженерите на Högert Technik прецизно проектират всеки детайл от инструментите си.

Кована стомана при висока температура, внимателно охлаждане и втвърдяване, строг контрол на качеството с оптимизирана логистика: тези фактори се отнасят за продуктовата гама със съотношение цена / качество, което конкурентите не могат да предложат.

Доверието, което клиентите влагат в марката, е основа за нейното функциониране и развитие.

Затова продуктите на Högert Technik преминават редица тестове и външни проверки, преди да бъдат пуснати за продажба. По този начин те притежават стандарти и сертификати за качество GS, ISO, OSA. Сертифицирани са от TÜV Rheinland и VDE-Institue. Също така потвърждават изискванията на Deutsches Institut für Normung - DIN.

Продуктовата гама включва механични, фиксиращи, измервателни и автомобилни инструменти, аксесоари за елекроинструменти, продукти за съхранението и безопасността им.

43
продукти

HB

3
продукти

Tytan

TYTAN предлага широка гама от продукти, предназначени за строителство, ремонт и довършителни работи: полиуретанови пяни, уплътнители, лепила, системи и продукти за хидро- и топлоизолация, бои и др. Ние имаме решение или продукт за всеки етам от строителството или ремонта. Затова TYTAN е предпочитана марка сред професионалистите.

10
продукти

Loctite

LOCTITE® е водещата световна марка за лепила, уплътнители и повърхностна обработка. Предлагаме най-модерни решения, които постигат нашите цели за осигуряване на по-ефикасни, издръжливи, дълготрайни и здрави лепила, разкриващи безграничните възможности на човека и машината. 

1
продукти

Лорка Арт

Иновационна фрима с нестандартен подход  към производството на строителни продукти. Малкото гъвкаво производство позволява да настрои продукта към изискванията на потребителя за цена и качество,  които търси.
Натрупания опит дава възможност със суровините на модерната европейска и американска строителна химия да решат проблемите на клиентите на 100 %.

0
продукти

FORUM

Марката FORUM предлага балансирана и висококачествена гама от инструменти, използвани в промишлеността и търговията.

Продуктовата гама на FORUM включва продукти за рязане и шлайфане на метал, обработка на камък и дървообработване, повърхностна обработка, ръчни инструменти, измервателна технология, работно оборудване.

Всички продукти се произвеждат от водещи доставчици в съответствие със сертификатите за качество.

Това гарантира постоянно високо качество на FORUM инструментите.

120
продукти

OPN

  Марката OPN принадлежи на германската фирма OPN-CHEMIE OTTO PETRI GmbH.

Фирмата е основана през 1948 г. от г-н Ото Петри и днес е един от най-големите производители на технически аерозолни спрейове и консумативи в Европа.

Пoртфолиото включва над 150 продукта, подходящи както за индустриалния сектор, така и за бита.

Цялостната система за контрол и стандартизация, както и квалифициран персонал, гарантират постоянно качество, което се разпространява по целия свят.

52
продукти

FORTIS

 Успешната история на средния семеен бизнес започва с визия. На 11 ноември 1931 г. Фердинанд Траутвайн основава E / D / E с убеждението, че пазаруването в общността може да бъде професионализирано.

E / D / E е най-голямата европейска асоциация за покупки и маркетинг, с почти 1207 средни търговски компании, които търгуват с инструменти, машини и оборудване, строителни хардуер и компоненти, водопровод и отопление, стомана и закрепващи технологии, промишлени технологии и продукти за безопасност при работа.

С множество търговски марки, като Fortis, Format, Forum, E-coll, E-Normpro, E / D / E също допринася за решителното подобряване на пазарната позиция на своите членове.

FORTIS е впечатляващата марка за професионални потребители в индустрията и търговията.

Гамата от тази качествена марка включва повече от 650 инструменти и 600 продукта за индустриална безопасност. Всички продукти се произвеждат от известни доставчици в съответствие с международните стандарти. Това гарантира постоянно високо качество на продуктите на FORTIS.

Гамата от инструменти FORTIS включва: инструменти за обработка на камък и дървообработване, шлифовъчни материали, дискове за рязане и шлайфане, измервателна техника, инструменти за монтаж на винтове и гайки, чукове, секачи, чанти за инструменти.

Гамата за индустриална безопасност FORTIS включва: професионално облекло, облекло за еднократна употреба, предпазни очила, каски, кожени ръкавици, работни обувки, технически ръкавици, дрехи за всякакви метеорологични условия.

163
продукти

FLO

 FLO предлага пълен асортимент от градински и електро инструменти. Продуктовата гама включва резачки, ножици, триони, брадви, водна програма, градински електроинструменти, бензинови инструменти, лопати и гребла.

61
продукти

OLFA

 Историята на “OLFA” започва с нейния основател, Йошио Окада (1931 г. - 1990 г.).

Той открива революционно нов вид режещи инструменти с модулно острие и дизайн, който позволява бързо да се възстанови острието на ножа, просто чрез отчупване на използвания сегмент. През 1956 г., след откриването на „OKADA Industries“ в Япония, Йошио Окада официално представя иновативните ножове за одобрение в световен мащаб.

Новото откритие бързо добива популярност и започва да се произвежда от редица други компании, а за всички потребители този продукт е известен под събирателното „макетни ножчета”.

През 1972 г., Окада променя името на фирмата на „OLFA Corporation“. OLFA е съкращение от две японски думи, които се превеждат като „да счупиш острието“. 

През 1979 г., “OLFA Corporation” започва производство на нов модел нож с кръгло острие.

Ротационните ножове мигновено намират своето приложение в редица сектори на занаятчийството. С тях разкрояването на еднопластови и многопластови материи се превръща в удоволствие. Рязането е прецизно, без да е необходим силен натиск, срязът – равномерен и без раздърпване, а острието се сменя за секунди.

Въпреки текущото пренасищане на пазара с конкурентни продукти, марката “OLFA” има няколко преимущества, които следва да бъдат отбелязани: остриетата “OLFA” са изработени с изключителна прецизност, по технология на двойно заточване, което ги прави с над 30% по-остри от стандартните и са изработени от високолегирана волфрамова стомана, поради което са в пъти по-издържливи от останалите.

Десетките години изследвания върху комфорта и ергономичността на дръжката правят продуктите “OLFA” удобни за продължителна работа, без усещане за болка и умора в китката.

Всички продукти “OLFA” са произведени в Япония – една истинска гаранция за качество.

В заключение, “OLFA” спестява време, средства и усилия, просто защото е “OLFA” - най-доброто, което може да се намери на пазара!

Продуктите на OLFA® са предназначени за всички професионалисти и любители, които ценят и предпочитат използването на качествени инструменти в своята работа.

81
продукти

CFH

Фирма CFH LOET UND GASGERAETE GMBH е специализирана в производството на продукти, свързани със заваряване и запояване.

Днес продуктите на CFH се предлагат във всички известни вериги "Направи си сам", както и в добре познати специализирани магазини за търговия на дребно. 

Потребителите разчитат на качеството на продуктите и компетентността на марката.

CFH LOET UND GASGERAETE GMBH разширява дейността си в Европа и предлага асортимента си в Австрия, Швейцария, Франция, Люксембург, Холандия, Белгия, Полша, Унгария, Финландия, Чехия, Хърватия, Словакия, Словения, Румъния и България.

Продуктовата гама е разнообразна и комплексна. Включва продукти за запояване, заваряване, санитарни инструменти, включително аксесоари, хербициди за плевели и принадлежности за къмпинг.

Постоянните проверки гарантират безопасността на CFH продуктите, тествани с TÜV, DVGW и VDE и носят като защитен елемент „GS“ (тествана безопасност) или маркировка „CE“.

22
продукти

URKO

URKO започва производство на мебели и брави през 1927г.

По-късно е създадена нова линия ръчни инструменти за дървообработване, главно затягащи инструменти.

През годините URKO разработва нови високоефективни продукти, получавайки признанието на крайните потребители в повече от 40 страни по света.

Днес URKO произвежда над един милион бройки годишно и е лидер в сектора на европейските затягащи инструменти.

В момента се произвеждат четири различни линии продукти: инструменти за затягане и закрепване, инструменти за дървообработка, металорежещи ръчни инструменти, брави за мебели.

Систематичните разработки в областта на иновациите осигуряват нови решения, съкращаване на времето за обработка и ръчните усилия и създават инструменти с най-ергономично модерни дизайни. Марката Urko е международно призната.

Фирмата притежава голям каталог на дървообработващи инструменти с най-високи стандарти за прецизност и качество и патентовани функции.

7
продукти

GTV

GTV е международен дистрибутор и водеща компания в областта на мебелните и осветителните аксесоари на пазара в Полша. Започва дейността си в средата на 90-те години и с времето продуктовата гама нараства. От малка полска компания постепенно става международен производител на нишови продукти на пазара - мебелни аксесоари и LED осветление.

В момента присъства на около 40 световни пазара, включително Русия, Англия, Китай, Бразилия, Чехия, Хърватия, България и повечето републики от бившия Съветски съюз.

GTV е модерна и професионално управлявана компания, надежден бизнес партньор, предлагащ една от най-пълните продуктови гами на полския пазар. Работи повече от 12 години, достигайки позицията на един от лидерите, като произвежда качествена продукция, която отговаря на най-строгите стандарти за качество и функционалност на дизайна.

Неизменните приоритети на дейността й са продукти, които отговарят на изискванията за безопасност, устойчивост и дълготрайност и са съобразени с индивидуалните нужди на клиента. Разполага със собствен отдел за научноизследователска и развойна дейност, където се проектират и тестват нови висококачествени продукти в съответствие със световните тенденции в дизайна, базирани на екологични решения.

Процесът на производство на осветление в е съответствие с европейските и международните стандарти. Портфолиото включва 8 500 артикула, мебелни аксесоари, системи с плъзгащи се врати и осветителни елементи. 

53
продукти

GEDORE

Gedore или Gedore Tool Group е компания за производство на инструменти, основана през 1919 г. като Gedore Werkzeugfabrik Otto Dowidat KG от тримата братя Dowidat, Otto, Karl и Willi, които започват производството на ръчни инструменти за индустрията от родния си град Remscheid в Германия. Името на компанията "GE-DO-RE" е съкращение от "GEbrüder DOwidat REmscheid".

През 1949 г. Вили напуска фирмата и със смъртта на Карл през 1933 г. Ото става едноличен собственик. Фабриката, избягала от щетите по време на Втората световна война, последва бърз растеж. През 60-те години компанията започва политика за инвестиране в чужбина и оттогава прераства в глобална организация с производствени бази в Германия, Австрия, Обединеното кралство, Турция, Бразилия и Южна Африка.

През 1972 г. Гедоре придобива Ричард Ейбрахам Хердер Солинген или Рахсол, като по този начин се разширява на пазара на стоманени стоки.

67
продукти

BRENNENSTUHL

Brennenstuhl® предлага висококачествени продукти, които улесняват ежедневието ви.

Освен продукти в областта на разпределението на мощности, като кабелни макари, удължителни кабели и захранващи ленти, портфолиото на фирмата включва още светлини и LED прожектори, LED фенерчета и решения за интелигентния дом.

Продуктите Brennenstuhl® са подходящи за използване в и около къщата, в работилницата или на строителната площадка.

В Brennenstuhl® гарантират, че дизайнът и функционалността вървят ръка за ръка, за да могат да Ви предложат най-добрите възможни решения и технологии.

6
продукти

STAHLWILLE

Повече от 150 години марката STAHLWILLE отстоява постоянен стремеж към съвършенство. Основателят на компанията, Едуард Уил, определи ръководния принцип, който последователно се прилага от нашите служители: да разработваме и произвеждаме най-добрите възможни инструменти за и с клиента - нищо по-малко.

21
продукти

KUKKO

KUKKO-Werkzeugfabrik Kleinbongartz & Kaiser oHG е производител на екстракторни инструменти за потребители в търговията и индустрията. През 1919 г. Kleinbongartz & Kaiser oHG, основната компания на днешната KUKKO Group, е основана от Алфред Клайнбонгардц и неговия зет Емил Кайзер в Ремшайд, център на германската инструментална индустрия.

От октомври 2013 г. местоположението на компанията е Hilden.

KUKKO е независима фамилна компания, управлявана от собственици от четири поколения и е един от водещите световни производители на екстракторни инструменти от всякакъв вид.

От самото начало KUKKO се специализира в разработването и производството на екстракторни инструменти за неразрушително демонтиране на зъбни колела, лагери, сачмени лагери и подобни компоненти във всички области на технологията. И до днес продуктовите линии, инструментите за извличане и разглобяващите инструменти са основната дейност на KUKKO Group.

Множеството германски и чуждестранни патенти, регистрирани дизайни и полезни модели свидетелстват за интензивната, непрекъсната и успешна разработка.

9
продукти

WIHA

 Wiha е един от водещите световни производители на ръчни инструменти за професионална употреба в търговията и промишлеността. Основана преди повече от 80 години като малък семеен бизнес, днес Wiha е глобално активна компания, все още управлявана от собственик на семейство Хан.


Wiha се стреми да улесни ежедневието на потребителите с асортимент от иновативни решения за ръчни инструменти, насочени към нуждите на потребителите. Ето защо Wiha разработва, проектира и произвежда продукти, които отговарят на най-строгите изисквания за качество, функционалност, издръжливост и ергономичен дизайн. Като надежден и стратегически партньор на специализирани търговци на дребно, Wiha предлага широка гама от качествени продукти за професионалния сегмент.


Интегрираните решения за концептуално ориентирано и успешно сътрудничество, както и за здравословен и основан на доверие растеж, също принадлежат към подхода на Wiha услугата. Активното управление на клиентите, качественото мислене и най-вече системното развитие на служителите служат като основа за дългосрочния успех на семейния бизнес.

6
продукти
5
продукти

WERA

Ние твърдо вярваме, че нашите инструменти правят живота по-опростен, по-безопасен и „пълен с радост“ за нашите потребители.

Никога няма да се задоволяваме със съществуващите стандарти.

Има много винтови инструменти ...

Но за разлика от другите, ние не вярваме, че инструментите са достигнали своя краен етап на развитие. Ние винаги търсим нови идеи. Ние мислим по различен начин. Подлагаме на съмнение нещата.

Ние сме на разположение за вас по целия свят и сред повече от 3000 различни инструменти, със сигурност има такъв, който да отговаря на вашите нужди.

13
продукти

E-COLL

 E-COLL е широка гама от материали за работилници, които решават ежедневните задачи в промишлеността и търговията по-лесно, бързо и ефективно. Химико-технически продукти за употреба в поддръжката, като смазочни материали, почистващи препарати, лепила и уплътнители. E-COLL обслужва тези области на приложение повече от 35 години и днес включва повече от 600 различни компоненти. 

Солидното качество на E-COLL, което се характеризира с висока надеждност, просто приложение и оптимални работни резултати, днес има много лоялни потребители и поддържа техните работни процеси всеки ден. 

8
продукти

JUCO

JUKO, Полша, основава дейността си върху традициите на семейната ковашка фирма, предавани от поколение на поколение. Динамичното развитие на фирмата започва в каря на 80-те години на миналият век и продължава успешно и в днешно време. Производството е усъвършенствано многократно чрез внедряване на нови технологии. Богатото разнообразие и високото качество позволяват на клиентите най-точно, според нуждите си, да изберат необходимият им артикул.

Чуковете и брадвите на JUKO са с кована и шлифована, индукционно закалена работна част, а дръжката е от буково дърво.

6
продукти

GESIPA

 

           Основана през 1955 г., фирма GESIPA Blindniettechnik GmbH е пионер в производството на инструменти и аксесоари за занитване. Инструментите са изключително надеждни и произведени в Германия, а регистрираната търговска марка е GESIPA® .

GESIPA® постига многократно доказана надеждност и стабилно представяне на продуктите си чрез установен опит в производството и концепция за качество, която е уникална в индустрията.

GESIPA Blindniettechnik GmbH е сертифициранa по DIN EN ISO 9001 IATF 16949 и отговоря дори на най-високите изисквания на клиентите. 

Гарантирането и непрекъснатото разширяване на този висококачествен стандарт е неразделна част от корпоративната политика на GESIPA® и в същото време традиционен ангажимент.

2
продукти

AMF

 Като водещ производител в Европа, AMF с над 5000 продукта отговаря на всички изисквания в областта на затягането, ръчните инструменти и бравите. Това разнообразие осигурява основата за оптимални решения за всяка нужда. С богатата ни продуктова гама от напълно разработени продукти, ние винаги можем да задоволим всички нужди и изисквания на нашите клиенти.

Историята на успеха на AMF започва с основаването на компанията от Андреас Майер през 1890 г. Международна компания бързо се очертава от производителя на брави във Фелбах, който се развива в компетентен партньор за много сектори чрез специализация в различни системи на технологията за затягане. Технологиите, които допринасят за оптимизиране на процесите и увеличаване на производителността имат по-голямо значение от всякога днес като конкурентни предимства. От основаването на компанията до днес целта остава същата: най-високото качество на продуктите и услугите. Независимо от това, обстоятелствата, задачите и предизвикателствата са се променили, разбира се. Фокусирайки се върху основните ни области на експерти, ние отдавна поставяме нови стандарти за иновативна технология за затягане - водена от собственото си развитие, възможно най-голяма гъвкавост и страст към индивидуалните решения.

8
продукти
12
продукти

ADA

 ADA Instruments представя професионално оборудване за строителство, проучване и диагностика. 

Компанията се гордее с многонационалната си марка. Това дава възможност да се използват опит, предимства и ресурси от всички части на света, за да се предложат най-модерните разработки.

Качеството на всяка работа зависи от подготовката и точността на първичните измервания. 

ADA Instruments работи със силен екип от истински професионалисти в областта на инженеринга и производството и предлага оборудване, което представлява основата на всяко измерване (Measurement Foundation) - стабилна основа за най-добър резултат.

ADA означава „Допълнителна точност“. Преди инструментът да стигне до крайния потребител, той преминава през всички етапи на създаване, производство и качество на теста. 

Идеята се реализира в скицата на дизайнера, стига до инженер по 3D моделиране, след което се произвежда тестовият модел. Тестван е върху вибрационните машини, климатичните камери и лабораториите за регулиране. Дизайнът отговаря на всички изисквания. 

Продуктовата гама включва лазерни нивелири, ролетки, детектори за метал, кабели и дърво, за влажност и температура, дигитални ъгломери, термокамери и други.

22
продукти

FITT

Водеща международна компания, специализирана в разработването на решения за канализация на течности, Fitt произвежда и доставя тръби и системи за транспортиране на течни, газови и твърди вещества. Неговите авангардни високотехнологични продукти се отличават с превъзходен дизайн, лесни за използване и осигуряват безусловни стандарти за надеждност и безопасност.

3
продукти

FACOM

Основана през 1918 година FACOM е лидер в производството на специализирани ръчни инструменти за натоварена ежедневна употреба в промишлеността и услугите. FACOM е синоним за качество и надежност, познати в целия свят. Продуктовата гама включва различни видове клещи, вложки, ключове, отвертки, скоби за лагери и тресчотки.

        Марката FACOM се свързва с големия напредък на века. Автомобилната индустрия, железопътната, авиационната, космическата и страхотни приключения като дълбоководни проучвания, космически пътувания, медицински прогрес, високи технологии, екстремни спортове и най-големите строителни проекти на времето носят печата на марката.

           От оригиналния прост, но уникален регулируем гаечен ключ до хилядите линии и иновации, предлагани в последния си каталог, Facom се превръща във водещата марка на ръчни инструменти в Европа. Историята й се отличава с вярност към една традиция: да помогнат на потребителите от всички професии да повишат професионалните си резултати и да подобрят качеството на ежедневната си работа.

0
продукти

KARAT

  KARAT INDUSTRIAL CORPORATION е професионален и добре организиран производител на инструменти за нитове в Тайван. Ние доставяме висококачествени въздушни хидравлични нитове, ръчни нитове, въздушни хидравлични инструменти за гайки и гайки за ръчни нитове за клиенти от цял свят от 1982 г.

KARAT притежава силна R&D способност, надеждно производство и 100% произведени в Тайван, така че KARAT Rivet Tools се отличава с иновативен дизайн и дълготрайна производителност в подкрепа на нашите бизнес партньори, така че повечето от нашите клиенти са известни марки в САЩ и Европа.

Честността, уважението и дългосрочното сътрудничество са политиките на KARAT. Опитайте KARAT веднъж и ще се доверите на KARAT завинаги!

8
продукти

PETEC

 PETEC е средно голяма, модерна и ориентирана към бъдещето компания със седалище в Schlüsselfeld в Горна Франкония. Широката гама от химико - технически продукти дава възможност на нашите клиенти да ги използват перфектно и професионално. От основаването си през 1991 г, качествената осведоменост и непрекъснатите иновационни процеси са ключът към успешното развитие на фирмата на пазара.

0
продукти

MESTO

 MESTO може с гордост да погледне назад към 100-годишната история на компанията в разработването и производството на преносими пръскачки, които отдавна са се наложили на международния пазар.

Като семейна компания със собствено производство „Произведено в Германия“, MESTO отстоява личната и обвързваща комуникация, отговорността за нашите работни места в Германия и за цялостното, ориентирано към клиента обслужване.

За нас е важно природосъобразното и екологично разпределение на течности в селското стопанство, строителството и почистването и много други области. MESTO се управлява от семейство Stockburger от повече от век. Компонентите на нашите продукти са удобни за потребителя и имат ергономична форма. Устройствата ни са мощни и надеждни.

Продуктите на MESTO са символ на изобретателност, гъвкавост, иновативен дух и най-високо качество.

1
продукти

LOWE

 Gebr. Schröder GmbH разработва, произвежда и разпространява резачи по целия свят под марката Original LOWE.

Нашите резачи са инструменти за професионалисти в лозарството, овощарството и градинарството, както и за възможно най-широк спектър от приложения в промишлеността и търговията. Още през 1923 г. основателят на компанията Уолтър Шрьодер прави своето новаторско изобретение, той разработва и регистрира патента за първата в света резачка с наковалня. Този резач и до днес е част от нашата гама, практически в същата форма, а името му „LOWE 1“ очевидно го отличава като отличен ръчен инструмент.

4
продукти

BURG-WACHTER

 

         BURG-WÄCHTER е най-големият производител на сейфове,пощенски кутии и катинари в Европа, със седалище и дистрибуция във Ветер,Германия и дисрибуционен център в Братфорд,UK

BURG-WÄCHTER са членове на Европейската асоциация на системите за сигурност (ESSA) и системите за сигурност VDMA. Всички сейфове Euro Burg са сертифицирани по европейския стандарт за устойчивост на взлом, известен като EN 1143.

BURG-WÄCHTER предлага богато продуктово портфолио за физическа сигурност с акцент върху качественото немско инженерство.

BURG-WÄCHTER е надеждна марка по целия свят, която винаги е безопасен избор.

 
3
продукти

OPTA

 От десетилетия OPTA е добре известна марка смазочни материали за търговията. Производството и дистрибуцията на продуктите на бившия OPTIMA Schneid-und solvent GmbH бяха поети от WISURA още през 2003 г, оттогава асортиментът е оптимизиран и разширен. Благодарение на WISURA, марката OPTA е подкрепена от 100-годишен опит в производството на висококачествени смазочни материали и богато ноу-хау в металообработването.

Тези, които разчитат на марката OPTA, могат да разчитат и на факта, че широката гама предлага оптимален продукт за всяка задача, свързана със смазването в металообработката.

Продуктите OPTA са сертифицирани съгласно системата за управление на качеството DIN EN ISO 9001, системата за управление на околната среда DIN EN ISO 14001 и системата за управление на риска ISO 31000.

1
продукти

SUPRABEAM

  Suprabeam винаги се е основавалa на създаването на първокласни продукти за потребителите.

Вярваме, че постигането на най-добро качество е истинската награда.

Изпълнителният директор René Steiner от Швейцария основава Steiner A / S през 1998 г.

Неговият манталитет и мисъл за съвършенство дадоха на компанията страхотен старт като подизпълнител, доставящ „по поръчка“ пневматични маркучи и аксесоари за производителите на инструменти и по-големите дистрибутори в Европа.

През 2001 г. Steiner A / S започва да търгува с определени LED фенери „като услуга за клиенти“.

Това стана толкова голям успех, че решихме да създадем собствена марка SUPRABEAM и да разработим и проектираме собствени продукти за LED осветление.

През 2014 г. преместихме бизнеса с пневматични индустрии в Гьотеборг, Швеция, в нова компания Steiner Production AB. Като част от преструктурирането на корпорацията e съсредоточаването върху премиум LED продукти.

Днес SUPRABEAM проектира, произвежда и разпространява иновативни LED-фенери и LED-челници с най-високо качество. Ние разработваме осветление за професионални майстори в промишлеността, автомобилостроенето и приложенията на открито. Нашата най-голяма задача е да постигнем високо качество и превъзходно състояние на светлина за целия период на работа на батерията.

6
продукти

MAX4CAR

 Südpfalzwerkstatt е признат, компетентен и ефективен партньор за клиенти от индустрията и търговията от години. Това се потвърждава и от сертификацията ISO 9001: 2008. В 5 фабрики и 3 различни места са наети над 1000 души със и без увреждания.

Съзнателно се ориентираме към изискванията на клиентите и пазарите. Постоянно високото качество, спазването на сроковете и доброто съотношение цена - качество са корпоративни цели, които се фокусират върху съвременното управление с плоски йерархии. С всяка поръчка нашите клиенти могат да разчитат на максимално внимание, прецизност и стриктно спазване на всички спецификации.

Ние предлагаме на хора с увреждания професионално обучение, съобразено с техните нужди и възможности и работа, която съответства на индивидуалните им резултати. Отправна точка винаги са личните интереси и умения на служителите. С широк спектър от работни места ние гарантираме личен напредък и развитие на представянето. Специалната отговорност за нашите служители обаче е само един аспект от нашата работа.

Като един от водещите производители в категорията аксесоари за автомобили, ние произвеждаме повече от 150 артикула под марката MAX4CAR.

Високото качество и съответно доброто съотношение на цената позволява на нашите продукти да намерят одобрение на целия европейски пазар и извън него. От съвети до доставка предлагаме цялостно изпълнение на поръчките за опаковане и монтажни работи. Продуктовата гама включва аксесоари за автомобили, скрапери за лед, туби за индустриални течности, пособия за почистване на прозорци, пистолети за смазване, фунии, мерителни кани и други.

3
продукти

LUND

 Марката LUND включва домакински уреди и уреди, които улесняват ежедневните дейности и повишават комфорта на живот. Широка гама от смесители, чайници, прахосмукачки, мопове, скари и много други домакински уреди е идеалното решение за дома и градината, особено за кухнята. Предложението на марката включва и инструменти, препоръчани за основен ремонт, довършителни и декоративни работи, включително бормашини, шлифовъчни машини и триони.

Комбинация от надеждна технология с качеството на компонентите и многофункционалността на избрани модели свеждат до минимум количеството допълнително оборудване.

Практичните решения улесняват и ускоряват ежедневните задължения.

Марката LUND е перфектната комбинация от добро качество, модерен дизайн и достъпна цена.

24
продукти

POLIX

     POLIX е семейна компания, създадена през 1982 г. Седалището на фирмата се намира в Zukowo, което е на 20 километра от Гданск. POLIX е модерна компания, работеща в съответствие с европейските стандарти. Благодарение на новите технологии, усъвършенстваните производствени линии, превъзходното качество на суровините и  опита в обработка на пластмаса, тя произвежда продукти с най-високо качество. То е потвърдено от клиенти от Европа, Канада и САЩ. 

Екипът на POLIX се ангажира да следва процедурите на следните цялостни системи, които са внедрени: управление на качеството (ISO 9000), управление на околната среда (ISO 14000) и здраве и безопасност при работа (PN 18000). Гъвкавите продукти, изработени от PVC, се използват във все по-голям брой икономически сектори като общата промишленост, селското стопанство, градинарството, преработката, строителството и мебелната промишленост, както и в домакинствата и всички видове лаборатории и всички други места, където се заменят гумените маркучи. 

Те се характеризират с дълъг живот, висока гъвкавост, както и устойчивост на ниски температури и UV лъчение. Не включват кадмий или олово и са безопасни за околната среда, като са 100% рециклируеми. Основната гама от продукти включва тръбопроводи с диаметър от 2 мм до 38 мм, дебелината на стената обикновено варира между 0.5 мм и 5.0 мм, а обичайната дължина е от 10 до 50 метра.

2
продукти

FISCHER

 Fischer Holding GmbH & Co. обединява група компании с разнородни дейности и продукти.

Производствени мощности има в Аржентина, Бразилия, Китай, Германия, Италия, Чехия и САЩ.

До момента има над 1500 регистрирани патента, 43 офиса в 32 страни и над 3900 служители.

Всички тези факти доказват, че компанията е една от най-иновативните и бързо развиващи се в Германия.

Успехът на компанията се дължи не само на общия брой патенти,  които фирмата има.

От основаването й прeз 1948г. постоянно се търсят нови решения за оптимизация на работата и постигане на по-висока ефективност.

В предлаганата продуктова гама FISCHER ще откриете голямо разнообразие строителни закрепвания и консумативи. 

3
продукти

MARKAL

  Търговската марка Markal® е световен лидер във високоефективните, ръчни индустриални маркиращи продукти. От нашите производствени бази в Elk Grove Village, IL, САЩ и Blyes, Франция, ние произвеждаме и продаваме високоефективни индустриални маркери за следните отрасли: производство на метали, корабостроене, автомобилно сглобяване, заваряване и метални изделия, строителство на сгради, дървен материал / обработка на дървен материал и много други.

Повече от 85 години ние се гордеем, че подкрепяме трудолюбивите предприемачи, които изграждат големите световни мостове, кораби, автомобили, домове, офис кули, електроцентрали и много други инженерни чудеса с продуктите на Markal®.

Днес продуктите с марка Markal се продават по целия свят в над 60 страни. Тази широка мрежа от дългосрочни бизнес партньори осигурява на нашите клиенти най-високото ниво на обслужване.

4
продукти

S+B

5
продукти

STABILA

  Открийте света на измервателните уреди STABILA! Извършването на точни измервания е една от най-важните задачи на строителните обекти, поради което е от съществено значение професионалистите да разполагат с инструменти, на които могат да разчитат по всяко време.

Инструменти, които им позволяват да изпълняват различни измервателни задачи на строителната площадка точно, ефективно и лесно.

Инструменти, които дават надеждни резултати при всякакви метеорологични условия, дори и при най-трудните условия, така че се избягват грешки и няма нужда от скъпо, отнемащо време преработка по-надолу по линията.

Инструменти, които улесняват работата и повишават производителността.

STABILA ви предоставя инструменти, които отговарят на вашите взискателни стандарти.

 

0
продукти

POSAMO

Преработвателната индустрия познава PÖSAMO VAUKA като иновативен и надежден производител на вериги, въжета, съответните сглобки, огънати телени части и ключодържатели. Нашите собствени машини за галванопластика, изработка на въжета, CNC-контролирани машини за огъване и заваряване на нишки ни позволяват да отговорим индивидуално на вашите желания. PÖSAMO (Pötz & Sand, Monheim) е основана през 1876 г като фабрика на индустриално произведени вериги. Оттогава тя е собственост на семейството основател. Веригите и огънатите части са произведени на самостоятелно конструирани машини, като процъфтяващата индустрия на провинция Рейн е първите клиенти.

1
продукти

HOZELOCK

         Повече от 60 години Hozelock съчетава знанието и страстта към градинарството с гордост в майсторството, за да разработи цялостна гама от решения за поливане, пръскане, растителна защита и езерце.

Основана през 1959 г в село Хаддамхам, Hozelock се стреми да разработва технически перфектни, уникални продукти, които са част от система. Първият ни продукт беше първият в света пластмасов конектор за маркуч - Hoze-Lock.

Днес ние сме световен производител на градинско оборудване със седалище в Бирмингам (Обединеното кралство). Над 75% от нашите продукти се произвеждат във Великобритания. С останалите 25%, изградени в нашите задгранични фабрики във Франция, Малайзия, Тайван и Китай. Hozelock се продава в Европа, Австралия и Нова Зеландия, където постига бърз растеж.

3
продукти
5
продукти
2
продукти

MEA

 

        APOLO MEA BEFESTIGUNGSSYSTEME GMBH произвежда и предлага висококачествени крепежни системи от 1982 г със седалище на производство в Айчах, Бавария.

Фирмата е част от испанския концерн Grupo CELO с повече от петдесет годишен опит и немско качество.

Фирмата предлага разнообразни по вид и приложение строителни закрепвания, осигуряващи ефикасно решение за всякакви ситуации.

Прецизната селекция от висококачествени материали и сложният дизайн гарантират надеждни фиксирания при всякакви условия и изисквания.

Продуктовата гама включва леки закрепвания, фиксиращи системи за тежки товари, химически анкери и други.

Систематични проверки в собствената лаборатория на APOLO MEA BEFESTIGUNGSSYSTEME GMBH, както и от независими институции са основа за постоянно високо ниво на качество.

APOLO MEA BEFESTIGUNGSSYSTEME GMBH е сертифициранa по EN ISO 9001 и SOCOTEC и има всички необходими одобрения на продукти.

2
продукти

Gardena

 От своето основаване през 1961 г. досега GARDENA се разви от малка търговска компания за градински инструменти до световно признат производител на интелигентни продукти и системи за грижа за градината едва в рамките на няколко десетилетия.

    С централа в Улм, Германия GARDENA предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти, или култивиране на почвата.

Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят.

Ние влагаме емоция, за да отговорим на нуждите на хората, които гледат на своята градина като на място за живеене близо до природата и място за здравословен живот, почивка и забавление.

1
продукти

ASW

  ASW е доставчик на винтови инструменти за професионален потребител в промишлеността и търговията. През последните десет години от създаването си създадохме име с ясна стратегия за продажби, високо качество на продукта и гъвкав метод на работа като партньор по отношение на всичко за професионалното закрепване. Винтовите инструменти на ASW функционират без проблем дори и при най-трудните условия на работа и гарантират на потребителите бърза и ефективна работа. Почти 30-годишния ни опит в областта ни позволи да разработим широка гама от иновации, обширна линия стандартни инструменти, отговарящи на DIN и силна гама от продукти, изработени по поръчка. ASW е в състояние да достави тези специални версии във всички размери и вариации дори в малки количества за конкурентна цена. Нашите служители имат богат опит поради дългата си дейност в инструменталния сектор. Продуктовата гама включва над 1000 различни артикула.

     Нашите силни страни са отлично обслужване,  гъвкавост в производството и логистиката,   най-високо качество.

2
продукти
1
продукти

JOKARI

От електричарски магазин до специалист за инструменти за заголване на кабели и проводници, повече от 50 години името Jokari е световно известно с висококачествените заголвачки на кабели, произведени в Германия.

Водени от вече трето поколение на семейството на основателя, те се утвърждават като международна компания. Компанията действа глобално и има световна мрежа за продажби на инструментите си. Непрекъснато разширяват продуктовата си гама, реализират иновативни идеи и стабилизират водещата си позиция като известен производител на прецизни инструменти в технологията за заголване на кабели и демонтаж.

2
продукти

LEIFELD

Фирма Heinrich Leifeld GmbH е специализирана в производството на монтажни шини за универсална употреба при различни видове инсталации.

Предлагат се и инструменти за огъване на профилите, така че всяка неравност или колона да не бъдат сериозна пречка при монтаж.

Heinrich Leifeld GmbH разработва редица патентовани, иновативни решения за ежедневните предизвикателства, с които се сблъскват компаниите и монтажниците във водопроводната и климатичната индустрия.

1
продукти

HAZET

 HAZET има 150 години опит в разработването и производството на стандартни и специализирани инструменти за промишлеността, търговията, автомобилната техника и въздухоплаването.

Компанията се гордее с огромен производствен асортимент от над 5500 различни инструменти. Изключително висок дял от тях, около 80% от цялото продуктово портфолио, са „Произведени в Германия“.

2
продукти

V-COIL

 Със 100-годишен опит в производството на винтови кранове, VÖLKEL се превръща в един от водещите световни доставчици на резбови инструменти. Успехът на VÖLKEL се основава главно на четири аспекта: качество, цена, наличност и специализираност. VÖLKEL може бързо да достави над 12 000 различни инструменти за резба. Стандартната линия включва машинни кранове с различни покрития, както и богат асортимент от резбови инструменти.
В допълнение VÖLKEL предлага и V-COIL, голям асортимент от инструменти и аксесоари за ремонтиране на резби.

1
продукти

ALTRAD

 Altrad е световен лидер в предоставянето на индустриални услуги, предлага решения с висока ефективност главно за строителство, секторите на нефт и газ, енергетика, околна среда.

Нашите екипи гарантират, че съоръженията на нашите клиенти са безопасни, надеждни и ефективни.

Услугите, предлагани от Altrad варират от инженерни и технически услуги до поддръжка, решения за достъп и специализирани услуги за лидерите в индустрията.

Компанията, със седалище във Франция, има около 42 000 квалифицирани служители и притежава утвърдени пазари в Европа, Африка, Близкия Изток, Азия и Австралия, където заемаме водещи позиции.

Чрез фокуса върху устойчивостта и ефективността, ние се стремим да обслужваме клиентите си в дългосрочен план.

1
продукти

HELIOS PREISSER

HELIOS-PREISSER означава висококачествени ръчни измервателни инструменти и собствена продукция в Германия. От основаването на компанията преди повече от 75 години ние непрекъснато подобряваме асортимента и услугите си и се приспособяваме към изискванията на нашите клиенти. Oсновната гама от продукти „Произведено в Германия“включва повече от 3500 артикула.

      Ние сме вашият надежден партньор по отношение на метрологията. Предизвикайте ни и очаквайте повече от обикновеното. HELIOS-PREISSER е един от най-големите доставчици и производители в областта на висококачествената метрология. Нашият богат и дълбок асортимент, първокласното качество на нашите продукти и десетилетия опит ни правят идеален партньор за всичко по отношение на високо прецизни измервания на ръка.

2
продукти

POLET

Polet е белгийска компания доставчик и производител на хоби инструменти и професионални инструменти за градинарство, строителство и промишленост. Повече от 100 години всеки ден тези инструменти намират своя път към хиляди доволни потребители. През всички тези години качеството и иновациите гарантират търговското развитие на компанията. Професионалните градински инструменти на Polet се разпространяват главно в специализираната търговия на дребно, магазините и градинските центрове. Качеството на Polet се равнява на по-висока ефективност. Не всеки използва инструментите си еднакво интензивно и не всеки иска да плати една и съща сума за това. Гамата на Polet е адаптирана към тези различни нужди и затова тя e разделена на две различни продуктови линии: има Premium за купувач любител и Professional за професионален потребител, който иска само най-високо качество.

      Качествените инструменти за градинарство правят работата много по-лесна и дават много по-добри резултати. Това са двете основни цели при проектирането и производството на предлаганите инструменти. Това е и причината, поради която качеството на Polet е толкова широко известно.

2
продукти

ESCHENBACH

През 1913 г. Йозеф Ешенбах регистрира бизнеса си в Нюрнберг като търговец на едро с оптични продукти и прецизни чертожни инструменти. Оттогава Eschenbach продължава да се разраства и да предоставя на клиентите си продукти, повишаващи зрението, които подобряват тяхната безопасност, производителност, независимост и качество на живот.

За повече от 100 години името Eschenbach стана синоним на качество, иновации, надеждност и обслужване.

Eschenbach Optik GmbH получава престижния сертификат ISO 9001 за изключително качество в „Разработка, производство и дистрибуция на прецизни механични и оптични продукти“.

Eschenbach представя такива важни иновации като първата осветена лупа, първата асферична леща с леене под налягане, първото приложение на дифракционната оптика при слабо зрение и първата изцяло пластична телескопична система за хора със зрителни увреждания.

Надеждността на продуктите на Eschenbach се подкрепя и от инженерни разработки като cera-tec® покритие, което прави пластмасовите лещи с 99% по-твърди от стъклото и нашият патентован материал от лещи PXM®, който позволява леки оптични решения в най-взискателните дизайни.

4
продукти

MUBA

 Компанията Müba е основана през 1960 г от Вили Мюлер и Зигмар Баум. През годините Müba се превръща в един от водещите производители в областта на строителната техника и скелета. Артикулите от Müba могат да се намерят на почти всяка строителна площадка. Широката програма, високият стандарт на качество и услугата направиха Müba партньор на строителната индустрия. Доброто качество, стабилната ценова политика, професионалните съвети на клиентите и винаги новите разработки означават, че Müba е готова за бъдещето.

2
продукти

ROUGHNECK

   Roughneck са производители на висококачествени инструменти и работно облекло за строители, предприемачи, занаятчии и майстори. Със силна и световна репутация за качество, производителност и технически иновации, Roughneck® е водеща марка.

Тази гама от първокласни продукти се грижи за нуждите както на професионалния, така и на отдадения потребител. Той включва тежкотоварни инструменти за строителство, озеленяване и разрушаване, както и нарастващ избор на работно облекло.

2
продукти

PICARD

  Picard GmbH представя идеалната програма за всички области на работа, в които чуковете винаги са били важни инструменти. Множеството и разнообразни области на дейност, в които се използват чукове, изискват специално оформяне, както и подходящи и разнообразни класове на тегло. В допълнение, чуковете трябва да гарантират безопасна и физически поносима работа. Вярваме, че осигуряването на оптимален баланс в тази област е нашата най-важна задача.

1
продукти

KIRSCHEN

 Компанията Wilh. Schmitt & Comp. GmbH & Co. KG в Remscheid, Германия, произвежда висококачествени дървообработващи инструменти с фабрична марка "Две черешки", символът за пълна зрялост на продуктите. Нашите цели са качествени продукти за вас. Продукти, които ви доставят удоволствие и осигуряват положителни изживявания. Удовлетворението на нашите клиенти от всичко, което правим е насоката за нашите действия.

Повече от 155 години, качеството и формата са решаващи фактори за изключителната функционалност.

Особено в света на изобилието и масовото производство запазваме съзнателно изработката, съвършенството на продукта и конкретния дизайн.

1
продукти

BMI

 На пазара повече от 60 години, се чувстваме особено ангажирани с интересите на нашите клиенти. Една от основните ни цели е да спазваме репутацията и традицията на етикета за качество „произведен в Германия“. В северния баварски град Херсбрук ние произвеждаме висококачествени измервателни инструменти за най-разнообразни приложения. Тези продукти отговарят на най-високите изисквания на търговията и промишлеността. BMI успява да съчетае традицията и иновациите. Това се подчертава и от начина ни на лазерно изравняване. От 1993 г. BMI е един от водещите производители в тази технология. Допълнителна индикация за непрекъснатите иновации са огромен брой активни патенти.

 

Всички наши усилия имат за цел да ви оборудваме с актуални, продаваеми качествени измервателни уреди, така че да можете да се свържете с клиентите си компетентно и успешно. BMI продуктите отговарят на най-високите изисквания на индустрията и търговията. Те имат много уникални точки за продажба и това ни дава предимство пред нашите конкуренти.

1
продукти

Würth

Würth е основана от Адолф Вюрт (1909–1954), [3] създадена с цел продажба на винтове през 1945 г. в Künzelsau (оттук и логото на компанията, което се състои от фамилното име и W от две глави на винтове с цилиндрични и кръгли глави ). След смъртта на Адолф Вюрт, синът му Райнхолд Вюрт поема управлението през 1954 г. на 19-годишна възраст заедно с майка си Алма Вюрт, което прави компанията от двама души.

Оттогава компанията се превърна във водеща световна група за търговия на дребно с основен бизнес дял в дистрибуцията на крепежни елементи и инструменти с приблизително 125 000 различни продукта в тези линии. Нейните повече от 3,9 милиона клиенти включват компании от строителната индустрия, дървообработката и металообработването, автомобилни компании и все повече индустриални клиенти.

Днес Würth Group оперира по целия свят и има над 81 000 служители, което я прави една от най-големите нелиствани компании в Германия. Германският вестник Die Welt я посочи като 91 в списъка си с топ 500 компании.

106
продукти

D-IL

LED осветление и аксесоари за него.

8
продукти

SOLA

СТРАСТ КЪМ ПРЕЦИЗНОСТТА

Повече от 70 години нашата марка SOLA бележи перфектни прецизни измервателни инструменти. Като експерти по измерване и маркиране ние произвеждаме широка гама от продукти, подпомагащи занаятчиите на строителни обекти. Нашият подход е да разработваме и непрекъснато оптимизираме нашите продукти, възможно най-близо до изискванията на нашите клиенти.

Характеризира се с постоянна простота, ефективност и прецизност, иновациите на SOLA поставят стандарта в много приложения от гражданското до вътрешното строителство. Като лидер на австрийския пазар на първокласни нивелири ние предлагаме разнообразна продуктова гама, включително правила, нива за замазка, дълги и къси ленти, квадрати, продукти за маркиране, лазерни дистанционни измерватели и персонализирана лазерна програма.

SOLA В ЦЯЛ СВЯТ

Марката SOLA присъства в световен мащаб в 80 страни. В Австрия, Германия, Швейцария, Унгария и в САЩ поддържаме дъщерни дружества, в 29 други страни сме представени от силни търговски партньори.

75% от нашите продукти се произвеждат в Götzis/Австрия. Тук, в нашата централа, 200 служители разработват, произвеждат и разпространяват продуктова гама от повече от 1500 артикула.

Високите стандарти за качество, които SOLA наложи върху себе си, се наблюдават постоянно в нашите собствени лаборатории и тестови съоръжения.

9
продукти
0
продукти

HIDROTEK

Hidrotek е производствена компания, специализирана в продуктите за промишлеността за пречистване и пречистване на вода. Създадена през 2003 г, Hidrotek е най -опитната компания за филтриране и пречистване на вода в Китай. Той разполага с модерно производствено оборудване и модернизирани производствени линии, професионално оборудване за лабораторна употреба, хиляди форми, силен екип за научноизследователска и развойна дейност и 126 патента. Базирана в Нингбо, важно морско пристанище на Китай и заедно със стабилни вериги от доставчици, Hidrotek има най - ефективния контрол на разходите и може да предложи най - конкурентните цени. Hidrotek има NSF сертификат за своите RO мембрани, ISO14001, CE и ROHS.

53
продукти

MAKENA

Макена предлага на вашето внимание голямо разнообразие на шкафове за баня - водоустойчиви и подходящи за всяко помещение, изработени от висококачествен полистирол (PVC) и водоустойчиви материали. Това прави мебелите неподатливи на деформации като раздуване, огъване или счупване и осигурява лекота при поддържане на тяхната хигиена. Предлаганото множество от комбинации на различни материали, цветове и форми ни осигурява възможност да Ви предложим един висококачествен и надежден продукт за вашата баня.

6
продукти

QUANTUM

Quantum е марка на гръцкия производител Elastotet - иновативна и модерна фабрика, произвеждаща висококачествени продукти от химическата индустрия. Техническите спрейове имат широко приложение в бита и домакинството, строителството и строително-ремонтните дейности, мебелната промишленост, в грижата за автомобилите и други. 

3
продукти
1
продукти

MOTIP

Немско - холандският консорциум MOTIP DUPLI е най-големият производител в Европа на технически спрей, аерозолни бои, авторепаратурни продукти и антикорозионни покрития с добре познати на потребителя марки като Motip, DupliColor, Presto, ColorMatic и ColorMark. Семейно управляван бизнес с богати традиции, който обръща огромно внимание на безвредното за околната среда и безопасно потребление на ресурсите. Постоянни инвестиции в мерки за опазване на природата, регулярни модернизации на системите и квалификация на персонала са в основата на постоянния растеж и успех на компанията. Високите стандарти, към които фирмата се стреми са гарантирани от строго контролиран

5
продукти

GARDEX

GARDEX е марка за качествени градински инструменти, чието предназначение е да правят работата в градината по-лека и по-приятна. Новата серия инструменти и други продукти за работа и употреба в градината, е създадена с три основни приоритета:

– Интелигентни и иновативни решения
– Удобство и ергономия, съчетани с модерен дизайн
– Надеждност

Подборът на продуктите с марката GARDEX е съобразен с потребността и предпочитанията на една голяма общност, известна като „градски тип градинар“, за която градината е място за удоволствие, средство за намаляване на стреса и акумулиране на позитивни емоции.

1
продукти