Добре дошли в Tehnomag.bg | Тук можете да откриете практични решения за вашите нужди | При необходимост от съвет можете да се свържете с нас: 087 6577 225
Категории

0

Начало Марки

Марки

«1»

TOTAL

Търговската марка TOTAL е фокусирана върху висококачествени инструменти на достъпна цена. Нашата идея е перфектно качество не само по отношение на функцията, използваемостта и външния вид, но също така и ефективността, производителността и поддръжката. Спестяваме всички ненужни разходи, за да предложим предимствата на клиентите и да направим продуктите с най-високо качество рентабилни. Всички екипи на TOTAL са отдадени на развиването на марката TOTAL, за да се превърне тя в експерт на инструменти от световна класа.

Уверени сме, че заедно с вас ще постигнем успех!

332
продукти

METABO

През 1923 Albrecht Schnizler конструира и произвежда в пекарната на баща си първата ръчна механична бормашина. От нейното наименование (Metallbohrdreher – пробивна машина за метал) произлиза и името на фирмата – Metabo. Днес компанията с традиции наброява близо 1900 души, от които 1100 в Нюртинген, Германия. 25 дъщерни дружества и повече от 90 представителства гарантират, че висококачествените продукти на Metabo могат да бъдат намерени в почти всички страни на света.

Освен предлаганите от нас електрически и пневматични инструменти, ние преследваме неотстъпно концепцията за “безкабелна строителна площадка” и сме водещи при разработването на иновативни акумулаторни технологии, за да можем да предложим на професионалистите повече свобода при възможно най-голяма мощност. Metabo притежава повече от 700 патента и запазени конструкции. Швабският доставчик на надеждни, мощни и ергономични професионални решения разработва и произвежда инструменти за ремонта и строителството, както и за металообработването и индустрията.

Важните етапи в историята на Metabo демонстрират нашия произход и нашето отношение към инженерното изкуство «Made in Germany». От момента на основаването си Metabo стои зад високото качество на продуктите, направени от професионалисти за професионалисти.

От Нюртинген ние сме активни по целия свят, като по този начин съчетаваме динамиката на една средна по гелемина компания с космополитизма на глобален играч.

Ние сме мобилни, целенасочени и гъвкави, с кураж да поставяме под съмнение решения, които са били считани за успешни в миналото. Така ние винаги сме готови да вървим по нови пътища. Кратките периоди на разработка и иновативните методи (платформена стратегия, бързо създаване на прототипи и т.н.) са в основата на мощни и качествени системни продуктови решения.

128
продукти

TOPMASTER

Мисията на Topmaster Professional е да поддържа широка гама инструменти в над 12 продуктови категории, покриващи всички професионални стандарти и консистентно да утвърждава своите позиции на пазара и в арсенала на всеки истински майстор.

367
продукти

MAKITA

МАКИТА ЗАПОЧВА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ДВИГАТЕЛИ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ

В продължение на над един век, Макита работи за изграждане на стабилна позиция като производител на преносими електроинструменти и днес продължава да се стреми към представяне на продукти и услуги, които са полезни за всеки тип клиент.

Историята на Макита е съпоставима с тази на еволюцията на електроинструментите и в хода на тази история, Макита работи, за да обвърже продуктите си с нуждите на своите потребители. 

 

614
продукти

ВИДИМА

За българския потребител бранда Vidima е символ на отлично конструирани и надеждни санитарни продукти. Зад този имидж стои 80-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление.

С търговска марка Vidima се предлагат смесители и душове, изделия от санитарен порцелан, акрилни вани, керамични поддушови корита и аксесоари, отличаващи се с елегантен дизайн и високо качество. Продуктите Vidima носят повече стойност, отколкото клиентите плащат. Предлагайки все по-нови дизайнерски решения, търговската марка Vidima е синоним на практични и ергономични изделия с висока потребителска стойност.

Клиентите намират при нас не просто отделни изделия, а цялостни решения за баня. Продуктите ни са достъпни в над 800 магазина в цялата страна. Следпродажбеното обслужване се осъществява чрез мрежа от повече от 20 квалифицирани сервиза. Допълнителна сигурност за нашите клиенти дава възможността за връзка с производителя чрез директна телефонна линия.

23
продукти

RAIDER

Марката Raider е позната и утвърдена на българския пазар от седемнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагат и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider.

 

След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях са обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище

768
продукти

FALA

Търговска марка FALA предлага богат избор от аксесоари за вашата баня. Модерен дизайн и внимание към детайла правят марката FALA предпочитана. Продуктовата гама включва смесители, кранове, дръжки за душ, везни за баня, тоалетни седалки и широка гама от аксесоари за баня с модерен дизайн.

141
продукти

VOREL

 Търговската марка VOREL предлага инструменти за потребители, които ценят ергономичността и качеството. Включва широка гама от строителни и DYI инструменти, измервателни и електрически инструменти, хидравлични инструменти и автомобилни аксесоари.

       Отличителна черта на инструментите на марката VOREL е добрата цена и широкото приложение. VOREL е най-голямата част от търговското предложение на TOYA S.A. и разполага с над 4000 артикула, които помагат при работа в домакинствата и хоби работилници.

       TOYA S.A. е един от водещите производители и дистрибутори на ръчни инструменти и електроинструменти, опериращи на международен пазар. Прецизната корпоративна стратегия, която е гаранция за рентабилност и развитие на компанията по икономически отговорен начин, позволява непрекъснато въвеждане на иновативни продукти, спечелване на нови пазари и непрекъснато разработване на стратегия за сегментиране.

230
продукти

KNIPEX

Фирма KNIPEX-Werk C. Gustav Putsch KG е основана през 1882г. в Кронеберг.

Търговската марка KNIPEX е регистрирана през 1942г. и е водеща марка за клещи в света.

Девизът на фирмата - "Качество във всеки един детайл!", може да бъде усетен от пръв поглед при всеки един инструмент с марката KNIPEX.

Производствената база се намира във Вупертал, Германия, където се извършва целият процес от изковаване на заготовки на клещите до опаковането им.

Продуктите са предназначени за професионална употреба и са едни от най-качествените, които могат да бъдат намерени на пазара. Продуктовата гама включва различни видове клещи - комбинирани, плоскоустни, секачки, зегер клещи.

11
продукти

CYBERBOND

Марката Cyberbond принадлежи на Cyberbond LLC, производител на анаеробни и цианоакрилатни лепила за индустрията и бита.

 

След като Henkel Adhesives Corporation закупува марката Loctite, група инженери, работещи в Henkel, виждат опасност от монополизиране на пазара и през месец септември 1997 г. основават Cyberbond LLC.

 

Сега фирмата има офиси и представители в почти всяка страна, а качеството на предлаганите продукти е добре познато навсякъде.

Фирмата е сертифицирана по ISO/TS 13485:2003, ISO/TS 16949:2009 и ISO 9001:2008.

8
продукти

YATO

 Търговската марка YATO предлага ръчни инструменти за професионална употреба. Известна е на пазара с високото си качество и добрите цени на предлаганите продукти. Те се отличават с естетичен, модерен дизайн и офертата непрекъснато се разширява с нови линии продукти. Ръчните и пневматичните инструменти YATO се използват успешно от специалисти в много отрасли на икономиката.
Изключителната издръжливост и дълготрайност предразполагат YATO към приложения в интензивни индустриални и сервизни условия. Перфектна изработка, отлични материали, висококачествена стомана са техническите характеристики на продуктите YATO, които могат да се използват в три области: автосервизи, строителство и градина.
484
продукти

SOUDAL

 Soudal е водещ световен производител на полиуретанoви пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. Марката SOUDAL принадлежи на холдинга SOUDAL NV.

За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Във фирмата Soudal Holding NV работят 2300 души, а годишният оборот е 570 милиона евро.

Компанията доставя своята новаторска продукция в повече от 130 страни.

Холдингът има 14 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 44 представителства по целия свят. Soudal осигурява оптимална техническа и логистична поддръжка.

Собственият изследователски център, в който работят висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията. Компанията редовно провежда одиторска проверка и работи в съответствие с изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001.

19
продукти

Оргахим

Фирма Оргахим АД е създадена през далечната 1901 година. Това е началото на дълги години на просперитет, през които производството преминава и през икономически кризи, регионални и две световни войни. Непрестанно разширяващата се продуктова гама включва продукти в четири основни направления – за дома, за строителството, за индустрията и за авторепаратура, а регистрираните търговски марки на Оргахим АД са:  “Protecta”, “Mefisto”, “Леко”, „Хамелекон”, “Deko professional”, “Spirit”, “Casa Bella”, “Timmer“, “Klar Professional“, “Uber“.

19
продукти

HQS

HQS разполага с широка гама от цветове RAL в гланцов вариант (или матов благодарение на прозрачната матовост), подходяща за всякаква повърхност:желязо, стомана, пластмаса, дърво и др. Характерна е с бързо съхнене и лесна употреба.

18
продукти

AVIDE

Европейски бранд за стоки с битово предназначение характеризиращ се с добро качество и достъпни цени.

5
продукти

Tytan

TYTAN предлага широка гама от продукти, предназначени за строителство, ремонт и довършителни работи: полиуретанови пяни, уплътнители, лепила, системи и продукти за хидро- и топлоизолация, бои и др. Ние имаме решение или продукт за всеки етам от строителството или ремонта. Затова TYTAN е предпочитана марка сред професионалистите.

12
продукти

Loctite

LOCTITE® е водещата световна марка за лепила, уплътнители и повърхностна обработка. Предлагаме най-модерни решения, които постигат нашите цели за осигуряване на по-ефикасни, издръжливи, дълготрайни и здрави лепила, разкриващи безграничните възможности на човека и машината. 

1
продукти

OPN

  Марката OPN принадлежи на германската фирма OPN-CHEMIE OTTO PETRI GmbH.

Фирмата е основана през 1948 г. от г-н Ото Петри и днес е един от най-големите производители на технически аерозолни спрейове и консумативи в Европа.

Пoртфолиото включва над 150 продукта, подходящи както за индустриалния сектор, така и за бита.

Цялостната система за контрол и стандартизация, както и квалифициран персонал, гарантират постоянно качество, което се разпространява по целия свят.

52
продукти

FORTIS

 Успешната история на средния семеен бизнес започва с визия. На 11 ноември 1931 г. Фердинанд Траутвайн основава E / D / E с убеждението, че пазаруването в общността може да бъде професионализирано.

E / D / E е най-голямата европейска асоциация за покупки и маркетинг, с почти 1207 средни търговски компании, които търгуват с инструменти, машини и оборудване, строителни хардуер и компоненти, водопровод и отопление, стомана и закрепващи технологии, промишлени технологии и продукти за безопасност при работа.

С множество търговски марки, като Fortis, Format, Forum, E-coll, E-Normpro, E / D / E също допринася за решителното подобряване на пазарната позиция на своите членове.

FORTIS е впечатляващата марка за професионални потребители в индустрията и търговията.

Гамата от тази качествена марка включва повече от 650 инструменти и 600 продукта за индустриална безопасност. Всички продукти се произвеждат от известни доставчици в съответствие с международните стандарти. Това гарантира постоянно високо качество на продуктите на FORTIS.

Гамата от инструменти FORTIS включва: инструменти за обработка на камък и дървообработване, шлифовъчни материали, дискове за рязане и шлайфане, измервателна техника, инструменти за монтаж на винтове и гайки, чукове, секачи, чанти за инструменти.

Гамата за индустриална безопасност FORTIS включва: професионално облекло, облекло за еднократна употреба, предпазни очила, каски, кожени ръкавици, работни обувки, технически ръкавици, дрехи за всякакви метеорологични условия.

12
продукти

BRENNENSTUHL

Brennenstuhl® предлага висококачествени продукти, които улесняват ежедневието ви.

Освен продукти в областта на разпределението на мощности, като кабелни макари, удължителни кабели и захранващи ленти, портфолиото на фирмата включва още светлини и LED прожектори, LED фенерчета и решения за интелигентния дом.

Продуктите Brennenstuhl® са подходящи за използване в и около къщата, в работилницата или на строителната площадка.

В Brennenstuhl® гарантират, че дизайнът и функционалността вървят ръка за ръка, за да могат да Ви предложат най-добрите възможни решения и технологии.

6
продукти

JUCO

JUKO, Полша, основава дейността си върху традициите на семейната ковашка фирма, предавани от поколение на поколение. Динамичното развитие на фирмата започва в каря на 80-те години на миналият век и продължава успешно и в днешно време. Производството е усъвършенствано многократно чрез внедряване на нови технологии. Богатото разнообразие и високото качество позволяват на клиентите най-точно, според нуждите си, да изберат необходимият им артикул.

Чуковете и брадвите на JUKO са с кована и шлифована, индукционно закалена работна част, а дръжката е от буково дърво.

6
продукти

AMF

 Като водещ производител в Европа, AMF с над 5000 продукта отговаря на всички изисквания в областта на затягането, ръчните инструменти и бравите. Това разнообразие осигурява основата за оптимални решения за всяка нужда. С богатата ни продуктова гама от напълно разработени продукти, ние винаги можем да задоволим всички нужди и изисквания на нашите клиенти.

Историята на успеха на AMF започва с основаването на компанията от Андреас Майер през 1890 г. Международна компания бързо се очертава от производителя на брави във Фелбах, който се развива в компетентен партньор за много сектори чрез специализация в различни системи на технологията за затягане. Технологиите, които допринасят за оптимизиране на процесите и увеличаване на производителността имат по-голямо значение от всякога днес като конкурентни предимства. От основаването на компанията до днес целта остава същата: най-високото качество на продуктите и услугите. Независимо от това, обстоятелствата, задачите и предизвикателствата са се променили, разбира се. Фокусирайки се върху основните ни области на експерти, ние отдавна поставяме нови стандарти за иновативна технология за затягане - водена от собственото си развитие, възможно най-голяма гъвкавост и страст към индивидуалните решения.

8
продукти
12
продукти

ADA

 ADA Instruments представя професионално оборудване за строителство, проучване и диагностика. 

Компанията се гордее с многонационалната си марка. Това дава възможност да се използват опит, предимства и ресурси от всички части на света, за да се предложат най-модерните разработки.

Качеството на всяка работа зависи от подготовката и точността на първичните измервания. 

ADA Instruments работи със силен екип от истински професионалисти в областта на инженеринга и производството и предлага оборудване, което представлява основата на всяко измерване (Measurement Foundation) - стабилна основа за най-добър резултат.

ADA означава „Допълнителна точност“. Преди инструментът да стигне до крайния потребител, той преминава през всички етапи на създаване, производство и качество на теста. 

Идеята се реализира в скицата на дизайнера, стига до инженер по 3D моделиране, след което се произвежда тестовият модел. Тестван е върху вибрационните машини, климатичните камери и лабораториите за регулиране. Дизайнът отговаря на всички изисквания. 

Продуктовата гама включва лазерни нивелири, ролетки, детектори за метал, кабели и дърво, за влажност и температура, дигитални ъгломери, термокамери и други.

13
продукти

LUND

 Марката LUND включва домакински уреди и уреди, които улесняват ежедневните дейности и повишават комфорта на живот. Широка гама от смесители, чайници, прахосмукачки, мопове, скари и много други домакински уреди е идеалното решение за дома и градината, особено за кухнята. Предложението на марката включва и инструменти, препоръчани за основен ремонт, довършителни и декоративни работи, включително бормашини, шлифовъчни машини и триони.

Комбинация от надеждна технология с качеството на компонентите и многофункционалността на избрани модели свеждат до минимум количеството допълнително оборудване.

Практичните решения улесняват и ускоряват ежедневните задължения.

Марката LUND е перфектната комбинация от добро качество, модерен дизайн и достъпна цена.

19
продукти

MARKAL

  Търговската марка Markal® е световен лидер във високоефективните, ръчни индустриални маркиращи продукти. От нашите производствени бази в Elk Grove Village, IL, САЩ и Blyes, Франция, ние произвеждаме и продаваме високоефективни индустриални маркери за следните отрасли: производство на метали, корабостроене, автомобилно сглобяване, заваряване и метални изделия, строителство на сгради, дървен материал / обработка на дървен материал и много други.

Повече от 85 години ние се гордеем, че подкрепяме трудолюбивите предприемачи, които изграждат големите световни мостове, кораби, автомобили, домове, офис кули, електроцентрали и много други инженерни чудеса с продуктите на Markal®.

Днес продуктите с марка Markal се продават по целия свят в над 60 страни. Тази широка мрежа от дългосрочни бизнес партньори осигурява на нашите клиенти най-високото ниво на обслужване.

4
продукти

STABILA

  Открийте света на измервателните уреди STABILA! Извършването на точни измервания е една от най-важните задачи на строителните обекти, поради което е от съществено значение професионалистите да разполагат с инструменти, на които могат да разчитат по всяко време.

Инструменти, които им позволяват да изпълняват различни измервателни задачи на строителната площадка точно, ефективно и лесно.

Инструменти, които дават надеждни резултати при всякакви метеорологични условия, дори и при най-трудните условия, така че се избягват грешки и няма нужда от скъпо, отнемащо време преработка по-надолу по линията.

Инструменти, които улесняват работата и повишават производителността.

STABILA ви предоставя инструменти, които отговарят на вашите взискателни стандарти.

 

0
продукти

Würth

Würth е основана от Адолф Вюрт (1909–1954), [3] създадена с цел продажба на винтове през 1945 г. в Künzelsau (оттук и логото на компанията, което се състои от фамилното име и W от две глави на винтове с цилиндрични и кръгли глави ). След смъртта на Адолф Вюрт, синът му Райнхолд Вюрт поема управлението през 1954 г. на 19-годишна възраст заедно с майка си Алма Вюрт, което прави компанията от двама души.

Оттогава компанията се превърна във водеща световна група за търговия на дребно с основен бизнес дял в дистрибуцията на крепежни елементи и инструменти с приблизително 125 000 различни продукта в тези линии. Нейните повече от 3,9 милиона клиенти включват компании от строителната индустрия, дървообработката и металообработването, автомобилни компании и все повече индустриални клиенти.

Днес Würth Group оперира по целия свят и има над 81 000 служители, което я прави една от най-големите нелиствани компании в Германия. Германският вестник Die Welt я посочи като 91 в списъка си с топ 500 компании.

104
продукти

D-IL

LED осветление и аксесоари за него.

17
продукти

SOLA

СТРАСТ КЪМ ПРЕЦИЗНОСТТА

Повече от 70 години нашата марка SOLA бележи перфектни прецизни измервателни инструменти. Като експерти по измерване и маркиране ние произвеждаме широка гама от продукти, подпомагащи занаятчиите на строителни обекти. Нашият подход е да разработваме и непрекъснато оптимизираме нашите продукти, възможно най-близо до изискванията на нашите клиенти.

Характеризира се с постоянна простота, ефективност и прецизност, иновациите на SOLA поставят стандарта в много приложения от гражданското до вътрешното строителство. Като лидер на австрийския пазар на първокласни нивелири ние предлагаме разнообразна продуктова гама, включително правила, нива за замазка, дълги и къси ленти, квадрати, продукти за маркиране, лазерни дистанционни измерватели и персонализирана лазерна програма.

SOLA В ЦЯЛ СВЯТ

Марката SOLA присъства в световен мащаб в 80 страни. В Австрия, Германия, Швейцария, Унгария и в САЩ поддържаме дъщерни дружества, в 29 други страни сме представени от силни търговски партньори.

75% от нашите продукти се произвеждат в Götzis/Австрия. Тук, в нашата централа, 200 служители разработват, произвеждат и разпространяват продуктова гама от повече от 1500 артикула.

Високите стандарти за качество, които SOLA наложи върху себе си, се наблюдават постоянно в нашите собствени лаборатории и тестови съоръжения.

9
продукти
0
продукти

HIDROTEK

Hidrotek е производствена компания, специализирана в продуктите за промишлеността за пречистване и пречистване на вода. Създадена през 2003 г, Hidrotek е най -опитната компания за филтриране и пречистване на вода в Китай. Той разполага с модерно производствено оборудване и модернизирани производствени линии, професионално оборудване за лабораторна употреба, хиляди форми, силен екип за научноизследователска и развойна дейност и 126 патента. Базирана в Нингбо, важно морско пристанище на Китай и заедно със стабилни вериги от доставчици, Hidrotek има най - ефективния контрол на разходите и може да предложи най - конкурентните цени. Hidrotek има NSF сертификат за своите RO мембрани, ISO14001, CE и ROHS.

57
продукти

MAKENA

Макена предлага на вашето внимание голямо разнообразие на шкафове за баня - водоустойчиви и подходящи за всяко помещение, изработени от висококачествен полистирол (PVC) и водоустойчиви материали. Това прави мебелите неподатливи на деформации като раздуване, огъване или счупване и осигурява лекота при поддържане на тяхната хигиена. Предлаганото множество от комбинации на различни материали, цветове и форми ни осигурява възможност да Ви предложим един висококачествен и надежден продукт за вашата баня.

6
продукти

QUANTUM

Quantum е марка на гръцкия производител Elastotet - иновативна и модерна фабрика, произвеждаща висококачествени продукти от химическата индустрия. Техническите спрейове имат широко приложение в бита и домакинството, строителството и строително-ремонтните дейности, мебелната промишленост, в грижата за автомобилите и други. 

3
продукти
1
продукти

MOTIP

Немско - холандският консорциум MOTIP DUPLI е най-големият производител в Европа на технически спрей, аерозолни бои, авторепаратурни продукти и антикорозионни покрития с добре познати на потребителя марки като Motip, DupliColor, Presto, ColorMatic и ColorMark. Семейно управляван бизнес с богати традиции, който обръща огромно внимание на безвредното за околната среда и безопасно потребление на ресурсите. Постоянни инвестиции в мерки за опазване на природата, регулярни модернизации на системите и квалификация на персонала са в основата на постоянния растеж и успех на компанията. Високите стандарти, към които фирмата се стреми са гарантирани от строго контролиран

5
продукти

GARDEX

GARDEX е марка за качествени градински инструменти, чието предназначение е да правят работата в градината по-лека и по-приятна. Новата серия инструменти и други продукти за работа и употреба в градината, е създадена с три основни приоритета:

– Интелигентни и иновативни решения
– Удобство и ергономия, съчетани с модерен дизайн
– Надеждност

Подборът на продуктите с марката GARDEX е съобразен с потребността и предпочитанията на една голяма общност, известна като „градски тип градинар“, за която градината е място за удоволствие, средство за намаляване на стреса и акумулиране на позитивни емоции.

2
продукти

WD - 40

WD-40 е разработен преди повече от 60 години от трима служители на Rocket Chemical Company. В малка лаборатория в Сан Диего – Калифорния, те се опитват да създадат серия от продукти за защита от ръжда и обезмаслители за употреба в космическата индустрия. Ръководител на екипа е бил химикът Норм Ларсен, който за нуждите на НАСА е търсел решение за разтвор, който да „измества“ водата, с цел предпазване на космическата ракета Атлас от ръжда и корозия. 40 опита са били необходими, за да се получи световно известната формула. Така и продуктът е получил своето име – WD-40 (water displacement 40th attempt).
 
 
1
продукти

ZINGA

Zinga

ZINGAMETALL B.V.B.A. BELGIUM

Антикорозионна защита на нови и стари метални конструкции, по метода на поцинковане чрез студено полагане на материала. Защита на горещо поцинковани повърхности.

2
продукти

DENZEL

Denzel внася модерни иновации в традиционните ръчни инструменти. Произведена да отговаря на най-строгите производствени стандарти, нашата компания инвестира преди всичко в качество и надеждност. Комбинирайки издръжливост и стойност, ние предлагаме най-добрите решения както за професиите, така и за любителите на „Направи си сам“.

7
продукти
3
продукти

ZIK

1
продукти

MAGMA

  Magma е основана през 1983 г. от Манфред Gschwandtner като едноличен собственик Gschwandtner.

След като първоначално обектът на компанията е бил насочен към продажбата на едро на машини и инструменти за дървообработване, фокусът през следващите години се измества към продажбата на висококачествени ръчни инструменти.

В допълнение към японските ръчни инструменти, които от векове са известни в световен мащаб (японски триони, ръчно изсечени длета), гамата е значително разширена: пейки за дърво, дърворезбарски инструменти, аксесоари за дърворезба, резбови инструменти и инструменти за скулптури, голям избор на продукти за повърхностна обработка.

1
продукти

Най-продавани

Facebook