Добре дошли в Tehnomag.bg | Тук можете да откриете практични решения за вашите нужди | При необходимост от съвет можете да се свържете с нас: 087 6577 225
Категории

0

Начало Марки

Марки

«1»

TOTAL

Търговската марка TOTAL е фокусирана върху висококачествени инструменти на достъпна цена. Нашата идея е перфектно качество не само по отношение на функцията, използваемостта и външния вид, но също така и ефективността, производителността и поддръжката. Спестяваме всички ненужни разходи, за да предложим предимствата на клиентите и да направим продуктите с най-високо качество рентабилни. Всички екипи на TOTAL са отдадени на развиването на марката TOTAL, за да се превърне тя в експерт на инструменти от световна класа.

Уверени сме, че заедно с вас ще постигнем успех!

234
продукти

METABO

През 1923 Albrecht Schnizler конструира и произвежда в пекарната на баща си първата ръчна механична бормашина. От нейното наименование (Metallbohrdreher – пробивна машина за метал) произлиза и името на фирмата – Metabo. Днес компанията с традиции наброява близо 1900 души, от които 1100 в Нюртинген, Германия. 25 дъщерни дружества и повече от 90 представителства гарантират, че висококачествените продукти на Metabo могат да бъдат намерени в почти всички страни на света.

Освен предлаганите от нас електрически и пневматични инструменти, ние преследваме неотстъпно концепцията за “безкабелна строителна площадка” и сме водещи при разработването на иновативни акумулаторни технологии, за да можем да предложим на професионалистите повече свобода при възможно най-голяма мощност. Metabo притежава повече от 700 патента и запазени конструкции. Швабският доставчик на надеждни, мощни и ергономични професионални решения разработва и произвежда инструменти за ремонта и строителството, както и за металообработването и индустрията.

Важните етапи в историята на Metabo демонстрират нашия произход и нашето отношение към инженерното изкуство «Made in Germany». От момента на основаването си Metabo стои зад високото качество на продуктите, направени от професионалисти за професионалисти.

От Нюртинген ние сме активни по целия свят, като по този начин съчетаваме динамиката на една средна по гелемина компания с космополитизма на глобален играч.

Ние сме мобилни, целенасочени и гъвкави, с кураж да поставяме под съмнение решения, които са били считани за успешни в миналото. Така ние винаги сме готови да вървим по нови пътища. Кратките периоди на разработка и иновативните методи (платформена стратегия, бързо създаване на прототипи и т.н.) са в основата на мощни и качествени системни продуктови решения.

115
продукти

TOPMASTER

Мисията на Topmaster Professional е да поддържа широка гама инструменти в над 12 продуктови категории, покриващи всички професионални стандарти и консистентно да утвърждава своите позиции на пазара и в арсенала на всеки истински майстор.

370
продукти

MAKITA

МАКИТА ЗАПОЧВА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ДВИГАТЕЛИ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ

В продължение на над един век, Макита работи за изграждане на стабилна позиция като производител на преносими електроинструменти и днес продължава да се стреми към представяне на продукти и услуги, които са полезни за всеки тип клиент.

Историята на Макита е съпоставима с тази на еволюцията на електроинструментите и в хода на тази история, Макита работи, за да обвърже продуктите си с нуждите на своите потребители. 

 

728
продукти

Raider

Марката Raider е позната и утвърдена на българския пазар от седемнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагат и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider.

 

След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях са обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище

726
продукти

FALA

Търговска марка FALA предлага богат избор от аксесоари за вашата баня. Модерен дизайн и внимание към детайла правят марката FALA предпочитана. Продуктовата гама включва смесители, кранове, дръжки за душ, везни за баня, тоалетни седалки и широка гама от аксесоари за баня с модерен дизайн.

82
продукти

VOREL

 Търговската марка VOREL предлага инструменти за потребители, които ценят ергономичността и качеството. Включва широка гама от строителни и DYI инструменти, измервателни и електрически инструменти, хидравлични инструменти и автомобилни аксесоари.

       Отличителна черта на инструментите на марката VOREL е добрата цена и широкото приложение. VOREL е най-голямата част от търговското предложение на TOYA S.A. и разполага с над 4000 артикула, които помагат при работа в домакинствата и хоби работилници.

       TOYA S.A. е един от водещите производители и дистрибутори на ръчни инструменти и електроинструменти, опериращи на международен пазар. Прецизната корпоративна стратегия, която е гаранция за рентабилност и развитие на компанията по икономически отговорен начин, позволява непрекъснато въвеждане на иновативни продукти, спечелване на нови пазари и непрекъснато разработване на стратегия за сегментиране.

258
продукти

KNIPEX

Фирма KNIPEX-Werk C. Gustav Putsch KG е основана през 1882г. в Кронеберг.

Търговската марка KNIPEX е регистрирана през 1942г. и е водеща марка за клещи в света.

Девизът на фирмата - "Качество във всеки един детайл!", може да бъде усетен от пръв поглед при всеки един инструмент с марката KNIPEX.

Производствената база се намира във Вупертал, Германия, където се извършва целият процес от изковаване на заготовки на клещите до опаковането им.

Продуктите са предназначени за професионална употреба и са едни от най-качествените, които могат да бъдат намерени на пазара. Продуктовата гама включва различни видове клещи - комбинирани, плоскоустни, секачки, зегер клещи.

12
продукти

LICOTA

Марката LICOTA принадлежи на тайванския производител Parget Industrial Co. LTD., сертифициран по ISO 9001-2008.

Фирмата произвежда висококачествени професионални ръчни инструменти от 30 години, а марката LICOTA е регистрирана през 2005 г.

Parget Industrial произвежда една наистина голяма гама продукти, включваща стандартни ръчни инструменти - тресчотки, вложки, отвертки, клещи, ръчни инструменти за автосервизи и заводи, пневматични инструменти.

Качеството на инструментите LICOTA е на индустриално ниво и превишава изискванията на германския DIN стандарт. За да продължи да произвежда най-доброто качество, през 2011 г. Parget Industrial построи чисто ново съоръжение в Тайчун, Тайван.  

 Солидната история на производство, международния маркетинг и иновативното инженерство предлагат на клиентите най-висококачествените инструменти и увеличаване на печалбите.

121
продукти

CYBERBOND

Марката Cyberbond принадлежи на Cyberbond LLC, производител на анаеробни и цианоакрилатни лепила за индустрията и бита.

 

След като Henkel Adhesives Corporation закупува марката Loctite, група инженери, работещи в Henkel, виждат опасност от монополизиране на пазара и през месец септември 1997 г. основават Cyberbond LLC.

 

Сега фирмата има офиси и представители в почти всяка страна, а качеството на предлаганите продукти е добре познато навсякъде.

Фирмата е сертифицирана по ISO/TS 13485:2003, ISO/TS 16949:2009 и ISO 9001:2008.

8
продукти

YATO

 Търговската марка YATO предлага ръчни инструменти за професионална употреба. Известна е на пазара с високото си качество и добрите цени на предлаганите продукти. Те се отличават с естетичен, модерен дизайн и офертата непрекъснато се разширява с нови линии продукти. Ръчните и пневматичните инструменти YATO се използват успешно от специалисти в много отрасли на икономиката.
Изключителната издръжливост и дълготрайност предразполагат YATO към приложения в интензивни индустриални и сервизни условия. Перфектна изработка, отлични материали, висококачествена стомана са техническите характеристики на продуктите YATO, които могат да се използват в три области: автосервизи, строителство и градина.
526
продукти

WhirlPower

 Whirlpower е признат производител на ръчни инструменти за строителството, машиностроенето, автомобилостроенето и други индустрии.

Основана през 1983 г. в град Тайчун в Тайван, Whirlpower стартира с малка компания, доставяща готови продукти за износ, след което навлиза на световния пазар със собствена марка, собственост на тайванската компания WHIRLPOWER ENTERPRISE CO., LTD.

С над 25 години опит в производството и маркетинга на продуктите, Whirlpower винаги поставя нуждите на клиентите на първо място. Продуктите съчетават отлично качество и конкурентна цена и отговарят на международните индустриални стандарти и на всички изисквания за професионална употреба.

Продукцията на Whirlpower е в постоянен динамичен процес на усъвършенстване на външен вид, материали и ергономични свойства, съответстващи на нуждите на времето.

Комбинирайки модерно производство с иновативен дизайн, Whirlpower се превръща в световно известната марка на ръчни инструменти.

Портфолиото включва битове, бит държачи, отвертки, клещи, имбусни ключета, вложки и други.

125
продукти

SOUDAL

 Soudal е водещ световен производител на полиуретанoви пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. Марката SOUDAL принадлежи на холдинга SOUDAL NV.

За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Във фирмата Soudal Holding NV работят 2300 души, а годишният оборот е 570 милиона евро.

Компанията доставя своята новаторска продукция в повече от 130 страни.

Холдингът има 14 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 44 представителства по целия свят. Soudal осигурява оптимална техническа и логистична поддръжка.

Собственият изследователски център, в който работят висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията. Компанията редовно провежда одиторска проверка и работи в съответствие с изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001.

9
продукти

Оргахим

Фирма Оргахим АД е създадена през далечната 1901 година. Това е началото на дълги години на просперитет, през които производството преминава и през икономически кризи, регионални и две световни войни. Непрестанно разширяващата се продуктова гама включва продукти в четири основни направления – за дома, за строителството, за индустрията и за авторепаратура, а регистрираните търговски марки на Оргахим АД са:  “Protecta”, “Mefisto”, “Леко”, „Хамелекон”, “Deko professional”, “Spirit”, “Casa Bella”, “Timmer“, “Klar Professional“, “Uber“.

10
продукти

HQS

HQS разполага с широка гама от цветове RAL в гланцов вариант (или матов благодарение на прозрачната матовост), подходяща за всякаква повърхност:желязо, стомана, пластмаса, дърво и др. Характерна е с бързо съхнене и лесна употреба.

1
продукти
101
продукти
0
продукти
0
продукти

TopChrome

Марката TopChrome се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.

0
продукти

Метал

„Метал“ АД е един от големите производители на секретни заключващи системи, дръжки за врати и прозорци, мебелен и строителен обков.Всички продукти са с гарантирано качество и отговарят на БДС и DIN стандарт.

 

0
продукти

Сакар

"Сакар", гр. Свиленград е създаден през 1969г. Звода е специализиран в производството на водопроводна месингова арматура. Произвежда широка гама водопроводни месингови кранове и фитинги. 
70% от продукцията покриват нуждите на вътрешния пазар в България, а останалата част е предназначена за износ.

1
продукти

AVIDE

Европейски бранд за стоки с битово предназначение характеризиращ се с добро качество и достъпни цени.

6
продукти

KLINGSPOR

    Продуктите с марка KLINGSPOR са произведени от германската  фирма KLINGSPOR AG.

Компанията е основана през 1893г от Йоханес Фридрих Клингспор като семеен бизнес. През 1926г KLINGSPOR AG произвежда първата водоустойчива абразивна шкурка на хартиена основа в Европа.

Към момента фирмата разполага с няколко фабрики, с 36 офиса и екип от 2000 човека. Продуктите KLINGSPOR са надеждни, с конкурентни цени и качество. Продуктовата гама включва дискове за рязане, шлайфане, ламелни шайби и шкурки.

0
продукти

HOGERT

 Качеството е от първостепенно значение за Högert Technik. Марката Högert Technik е създадена със страст към качество, простота и ефикасност. Проектирана е за използване в тежки условия и  от взискателни професионалисти, които работят с ръчни инструменти всеки ден.

Суровината е същността на всеки продукт, защото гарантира ниска амортизация и висока трайност. За ръчни инструменти това е въглеродна стомана. Högert Technik внимателно проверява и подбира своите доставчици на стомана. Техни партньори за доставка са сред световните индустриални гиганти, които гарантират най-доброто качество на металите. Те дават възможност за предлагане на широка продуктова гама с най-добър произход.

Инженерите на Högert Technik прецизно проектират всеки детайл от инструментите си.

Кована стомана при висока температура, внимателно охлаждане и втвърдяване, строг контрол на качеството с оптимизирана логистика: тези фактори се отнасят за продуктовата гама със съотношение цена / качество, което конкурентите не могат да предложат.

Доверието, което клиентите влагат в марката, е основа за нейното функциониране и развитие.

Затова продуктите на Högert Technik преминават редица тестове и външни проверки, преди да бъдат пуснати за продажба. По този начин те притежават стандарти и сертификати за качество GS, ISO, OSA. Сертифицирани са от TÜV Rheinland и VDE-Institue. Също така потвърждават изискванията на Deutsches Institut für Normung - DIN.

Продуктовата гама включва механични, фиксиращи, измервателни и автомобилни инструменти, аксесоари за елекроинструменти, продукти за съхранението и безопасността им.

42
продукти

HB

2
продукти
1
продукти
0
продукти
0
продукти
10
продукти

HARDY

Европейски бранд базиран в Полша и представен в повече от 20 държави и над 2500 продукта. Идеята за създаване на компания, свързана с ремонтната и строителна индустрия, възниква в отговор на пазарното търсене. В следващите години бизнесът се развива бавно, но стабилно, като насоката се определя от промените в техническата култура, които директно повлияват търсенето на професионални инструменти. Високото качество на предлаганите стоки е отличено с многобройни награди и сертификати.

0
продукти

WD - 40

WD-40 е разработен преди повече от 60 години от трима служители на Rocket Chemical Company. В малка лаборатория в Сан Диего – Калифорния, те се опитват да създадат серия от продукти за защита от ръжда и обезмаслители за употреба в космическата индустрия. Ръководител на екипа е бил химикът Норм Ларсен, който за нуждите на НАСА е търсел решение за разтвор, който да „измества“ водата, с цел предпазване на космическата ракета Атлас от ръжда и корозия. 40 опита са били необходими, за да се получи световно известната формула. Така и продуктът е получил своето име – WD-40 (water displacement 40th attempt).

0
продукти

Moment

Продуктите на Moment са един от брандовете на световния гигант Henkel. Известен е под мотото MOMENT ТИ ДАВА СИЛА.
Голямото разнообразие от различни видове лепила, може да е в помощ на всеки майстор в домашна или професионална среда.
Продуктите на Moment са монтажни лепила, уплътнители, контактни лепила, лепила за дърво, универсални и епоксидни лепила, лепящи ленти, полиуретанови пени и всякакви специализирани лепила.

0
продукти

Loctite

LOCTITE® е водещата световна марка за лепила, уплътнители и повърхностна обработка. Предлагаме най-модерни решения, които постигат нашите цели за осигуряване на по-ефикасни, издръжливи, дълготрайни и здрави лепила, разкриващи безграничните възможности на човека и машината. Тук можете да научите повече за нашия богат асортимент от продукти за най-взискателните промишлени приложения.

1
продукти
0
продукти
0
продукти

FORUM

Марката FORUM предлага балансирана и висококачествена гама от инструменти, използвани в промишлеността и търговията.

Продуктовата гама на FORUM включва продукти за рязане и шлайфане на метал, обработка на камък и дървообработване, повърхностна обработка, ръчни инструменти, измервателна технология, работно оборудване.

Всички продукти се произвеждат от водещи доставчици в съответствие със сертификатите за качество.

Това гарантира постоянно високо качество на FORUM инструментите.

120
продукти

OPN

  Марката OPN принадлежи на германската фирма OPN-CHEMIE OTTO PETRI GmbH.

Фирмата е основана през 1948 г. от г-н Ото Петри и днес е един от най-големите производители на технически аерозолни спрейове и консумативи в Европа.

Пoртфолиото включва над 150 продукта, подходящи както за индустриалния сектор, така и за бита.

Цялостната система за контрол и стандартизация, както и квалифициран персонал, гарантират постоянно качество, което се разпространява по целия свят.

23
продукти
5
продукти

ERNST

 Фирмата Ernst Vertriebsgesellschaft Mbh е основана през 1985 г от собственика на компанията Петер Ернст.

Оттогава Ernst разработва, произвежда и продава продукти за грижа за автомобили, промишлени, антифриз, дестилирана вода и продукти за почистване в сферата на общественото хранене.

Специално внимание се обръща на екологичната съвместимост на продуктите. 

На този етап трябва да се спомене осигуряването на качеството съгласно системата QM, като представителна за множеството мерки и стандарти, на които се подчинява това производство.

5
продукти

FORTIS

 Успешната история на средния семеен бизнес започва с визия. На 11 ноември 1931 г. Фердинанд Траутвайн основава E / D / E с убеждението, че пазаруването в общността може да бъде професионализирано.

E / D / E е най-голямата европейска асоциация за покупки и маркетинг, с почти 1207 средни търговски компании, които търгуват с инструменти, машини и оборудване, строителни хардуер и компоненти, водопровод и отопление, стомана и закрепващи технологии, промишлени технологии и продукти за безопасност при работа.

С множество търговски марки, като Fortis, Format, Forum, E-coll, E-Normpro, E / D / E също допринася за решителното подобряване на пазарната позиция на своите членове.

FORTIS е впечатляващата марка за професионални потребители в индустрията и търговията.

Гамата от тази качествена марка включва повече от 650 инструменти и 600 продукта за индустриална безопасност. Всички продукти се произвеждат от известни доставчици в съответствие с международните стандарти. Това гарантира постоянно високо качество на продуктите на FORTIS.

Гамата от инструменти FORTIS включва: инструменти за обработка на камък и дървообработване, шлифовъчни материали, дискове за рязане и шлайфане, измервателна техника, инструменти за монтаж на винтове и гайки, чукове, секачи, чанти за инструменти.

Гамата за индустриална безопасност FORTIS включва: професионално облекло, облекло за еднократна употреба, предпазни очила, каски, кожени ръкавици, работни обувки, технически ръкавици, дрехи за всякакви метеорологични условия.

132
продукти
3
продукти

FLO

 FLO предлага пълен асортимент от градински и електро инструменти. Продуктовата гама включва резачки, ножици, триони, брадви, водна програма, градински електроинструменти, бензинови инструменти, лопати и гребла.

63
продукти

OLFA

 Историята на “OLFA” започва с нейния основател, Йошио Окада (1931 г. - 1990 г.).

Той открива революционно нов вид режещи инструменти с модулно острие и дизайн, който позволява бързо да се възстанови острието на ножа, просто чрез отчупване на използвания сегмент. През 1956 г., след откриването на „OKADA Industries“ в Япония, Йошио Окада официално представя иновативните ножове за одобрение в световен мащаб.

Новото откритие бързо добива популярност и започва да се произвежда от редица други компании, а за всички потребители този продукт е известен под събирателното „макетни ножчета”.

През 1972 г., Окада променя името на фирмата на „OLFA Corporation“. OLFA е съкращение от две японски думи, които се превеждат като „да счупиш острието“. 

През 1979 г., “OLFA Corporation” започва производство на нов модел нож с кръгло острие.

Ротационните ножове мигновено намират своето приложение в редица сектори на занаятчийството. С тях разкрояването на еднопластови и многопластови материи се превръща в удоволствие. Рязането е прецизно, без да е необходим силен натиск, срязът – равномерен и без раздърпване, а острието се сменя за секунди.

Въпреки текущото пренасищане на пазара с конкурентни продукти, марката “OLFA” има няколко преимущества, които следва да бъдат отбелязани: остриетата “OLFA” са изработени с изключителна прецизност, по технология на двойно заточване, което ги прави с над 30% по-остри от стандартните и са изработени от високолегирана волфрамова стомана, поради което са в пъти по-издържливи от останалите.

Десетките години изследвания върху комфорта и ергономичността на дръжката правят продуктите “OLFA” удобни за продължителна работа, без усещане за болка и умора в китката.

Всички продукти “OLFA” са произведени в Япония – една истинска гаранция за качество.

В заключение, “OLFA” спестява време, средства и усилия, просто защото е “OLFA” - най-доброто, което може да се намери на пазара!

Продуктите на OLFA® са предназначени за всички професионалисти и любители, които ценят и предпочитат използването на качествени инструменти в своята работа.

35
продукти

KEW

2
продукти
0
продукти

CFH

22
продукти
4
продукти

GTV

GTV е международен дистрибутор и водеща компания в областта на мебелните и осветителните аксесоари на пазара в Полша. Започва дейността си в средата на 90-те години и с времето продуктовата гама нараства. От малка полска компания постепенно става международен производител на нишови продукти на пазара - мебелни аксесоари и LED осветление.

В момента присъства на около 40 световни пазара, включително Русия, Англия, Китай, Бразилия, Чехия, Хърватия, България и повечето републики от бившия Съветски съюз.

GTV е модерна и професионално управлявана компания, надежден бизнес партньор, предлагащ една от най-пълните продуктови гами на полския пазар. Работи повече от 12 години, достигайки позицията на един от лидерите, като произвежда качествена продукция, която отговаря на най-строгите стандарти за качество и функционалност на дизайна.

Неизменните приоритети на дейността й са продукти, които отговарят на изискванията за безопасност, устойчивост и дълготрайност и са съобразени с индивидуалните нужди на клиента. Разполага със собствен отдел за научноизследователска и развойна дейност, където се проектират и тестват нови висококачествени продукти в съответствие със световните тенденции в дизайна, базирани на екологични решения.

Процесът на производство на осветление в е съответствие с европейските и международните стандарти. Портфолиото включва 8 500 артикула, мебелни аксесоари, системи с плъзгащи се врати и осветителни елементи. 

40
продукти

MKT

2
продукти
5
продукти

GEDORE

Gedore или Gedore Tool Group е компания за производство на инструменти, основана през 1919 г. като Gedore Werkzeugfabrik Otto Dowidat KG от тримата братя Dowidat, Otto, Karl и Willi, които започват производството на ръчни инструменти за индустрията от родния си град Remscheid в Германия. Името на компанията "GE-DO-RE" е съкращение от "GEbrüder DOwidat REmscheid".

През 1949 г. Вили напуска фирмата и със смъртта на Карл през 1933 г. Ото става едноличен собственик. Фабриката, избягала от щетите по време на Втората световна война, последва бърз растеж. През 60-те години компанията започва политика за инвестиране в чужбина и оттогава прераства в глобална организация с производствени бази в Германия, Австрия, Обединеното кралство, Турция, Бразилия и Южна Африка.

През 1972 г. Гедоре придобива Ричард Ейбрахам Хердер Солинген или Рахсол, като по този начин се разширява на пазара на стоманени стоки.

62
продукти
1
продукти

BAHCO

Bahco е шведска марка в индустрията за ръчни инструменти, която сега е част от SNA Europe и част от Snap-on.

 

Фирмата съществува от 1880г. и има изключителен принос към индустриалната революция в Швеция, като се започне с иновации като тръбния ключ и модерния регулируем гаечен ключ.

 

Оттогава продуктовата гама се е разширила с общ асортимент от продукти, който днес включва над 7000 ръчни инструменти.

4
продукти

BRENNENSTUHL

Brennenstuhl® предлага висококачествени продукти, които улесняват ежедневието ви.

Освен продукти в областта на разпределението на мощности, като кабелни макари, удължителни кабели и захранващи ленти, портфолиото на фирмата включва още светлини и LED прожектори, LED фенерчета и решения за интелигентния дом.

Продуктите Brennenstuhl® са подходящи за използване в и около къщата, в работилницата или на строителната площадка.

В Brennenstuhl® гарантират, че дизайнът и функционалността вървят ръка за ръка, за да могат да Ви предложат най-добрите възможни решения и технологии.

6
продукти

STAHLWILLE

Повече от 150 години марката STAHLWILLE отстоява постоянен стремеж към съвършенство. Основателят на компанията, Едуард Уил, определи ръководния принцип, който последователно се прилага от нашите служители: да разработваме и произвеждаме най-добрите възможни инструменти за и с клиента - нищо по-малко.

20
продукти

KUKKO

KUKKO-Werkzeugfabrik Kleinbongartz & Kaiser oHG е производител на екстракторни инструменти за потребители в търговията и индустрията. През 1919 г. Kleinbongartz & Kaiser oHG, основната компания на днешната KUKKO Group, е основана от Алфред Клайнбонгардц и неговия зет Емил Кайзер в Ремшайд, център на германската инструментална индустрия.

От октомври 2013 г. местоположението на компанията е Hilden.

KUKKO е независима фамилна компания, управлявана от собственици от четири поколения и е един от водещите световни производители на екстракторни инструменти от всякакъв вид.

От самото начало KUKKO се специализира в разработването и производството на екстракторни инструменти за неразрушително демонтиране на зъбни колела, лагери, сачмени лагери и подобни компоненти във всички области на технологията. И до днес продуктовите линии, инструментите за извличане и разглобяващите инструменти са основната дейност на KUKKO Group.

Множеството германски и чуждестранни патенти, регистрирани дизайни и полезни модели свидетелстват за интензивната, непрекъсната и успешна разработка.

9
продукти
6
продукти
1
продукти
4
продукти
11
продукти
8
продукти
6
продукти
1
продукти
2
продукти

AMF

8
продукти
17
продукти

ADA

22
продукти
3
продукти
0
продукти
8
продукти
1
продукти
3
продукти
3
продукти
4
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
7
продукти
2
продукти

LUND

 Марката LUND включва домакински уреди и уреди, които улесняват ежедневните дейности и повишават комфорта на живот. Широка гама от смесители, чайници, прахосмукачки, мопове, скари и много други домакински уреди е идеалното решение за дома и градината, особено за кухнята. Предложението на марката включва и инструменти, препоръчани за основен ремонт, довършителни и декоративни работи, включително бормашини, шлифовъчни машини и триони.

Комбинация от надеждна технология с качеството на компонентите и многофункционалността на избрани модели свеждат до минимум количеството допълнително оборудване.

Практичните решения улесняват и ускоряват ежедневните задължения.

Марката LUND е перфектната комбинация от добро качество, модерен дизайн и достъпна цена.

19
продукти
1
продукти
2
продукти

FISCHER

 Fischer Holding GmbH & Co. обединява група компании с разнородни дейности и продукти.

Производствени мощности има в Аржентина, Бразилия, Китай, Германия, Италия, Чехия и САЩ.

До момента има над 1500 регистрирани патента, 43 офиса в 32 страни и над 3900 служители.

Всички тези факти доказват, че компанията е една от най-иновативните и бързо развиващи се в Германия.

Успехът на компанията се дължи не само на общия брой патенти,  които фирмата има.

От основаването й прeз 1948г. постоянно се търсят нови решения за оптимизация на работата и постигане на по-висока ефективност.

В предлаганата продуктова гама FISCHER ще откриете голямо разнообразие строителни закрепвания и консумативи. 

3
продукти
1
продукти

S+B

5
продукти
0
продукти
1
продукти

vZn

0
продукти
0
продукти
1
продукти

XW

5
продукти
3
продукти
2
продукти
2
продукти

MEA

2
продукти
1
продукти
0
продукти

ASW

2
продукти

UK

1
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
2
продукти
2
продукти
1
продукти
2
продукти

TF

1
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
3
продукти

HELIOS PREISSER

HELIOS-PREISSER означава висококачествени ръчни измервателни инструменти и собствена продукция в Германия. От основаването на компанията преди повече от 75 години ние непрекъснато подобряваме асортимента и услугите си и се приспособяваме към изискванията на нашите клиенти. Oсновната гама от продукти „Произведено в Германия“включва повече от 3500 артикула.

      Ние сме вашият надежден партньор по отношение на метрологията. Предизвикайте ни и очаквайте повече от обикновеното. HELIOS-PREISSER е един от най-големите доставчици и производители в областта на висококачествената метрология. Нашият богат и дълбок асортимент, първокласното качество на нашите продукти и десетилетия опит ни правят идеален партньор за всичко по отношение на високо прецизни измервания на ръка.

2
продукти
2
продукти
1
продукти
2
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
2
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
0
продукти
1
продукти
0
продукти
0
продукти
1
продукти

BMI

1
продукти

NES

1
продукти
0
продукти
114
продукти
46
продукти
15
продукти
1
продукти
2
продукти

D-IL

LED осветление и аксесоари за него.

8
продукти

SOLA

СТРАСТ КЪМ ПРЕЦИЗНОСТТА

Повече от 70 години нашата марка SOLA бележи перфектни прецизни измервателни инструменти. Като експерти по измерване и маркиране ние произвеждаме широка гама от продукти, подпомагащи занаятчиите на строителни обекти. Нашият подход е да разработваме и непрекъснато оптимизираме нашите продукти, възможно най-близо до изискванията на нашите клиенти.

Характеризира се с постоянна простота, ефективност и прецизност, иновациите на SOLA поставят стандарта в много приложения от гражданското до вътрешното строителство. Като лидер на австрийския пазар на първокласни нивелири ние предлагаме разнообразна продуктова гама, включително правила, нива за замазка, дълги и къси ленти, квадрати, продукти за маркиране, лазерни дистанционни измерватели и персонализирана лазерна програма.

SOLA В ЦЯЛ СВЯТ

Марката SOLA присъства в световен мащаб в 80 страни. В Австрия, Германия, Швейцария, Унгария и в САЩ поддържаме дъщерни дружества, в 29 други страни сме представени от силни търговски партньори.

75% от нашите продукти се произвеждат в Götzis/Австрия. Тук, в нашата централа, 200 служители разработват, произвеждат и разпространяват продуктова гама от повече от 1500 артикула.

Високите стандарти за качество, които SOLA наложи върху себе си, се наблюдават постоянно в нашите собствени лаборатории и тестови съоръжения.

9
продукти
0
продукти
53
продукти

MAKENA

Макена предлага на вашето внимание голямо разнообразие на шкафове за баня - водоустойчиви и подходящи за всяко помещение, изработени от висококачествен полистирол (PVC) и водоустойчиви материали. Това прави мебелите неподатливи на деформации като раздуване, огъване или счупване и осигурява лекота при поддържане на тяхната хигиена. Предлаганото множество от комбинации на различни материали, цветове и форми ни осигурява възможност да Ви предложим един висококачествен и надежден продукт за вашата баня.

6
продукти

Най-продавани

Facebook