Добре дошли в Tehnomag.bg | Тук можете да откриете практични решения за вашите нужди | При необходимост от съвет можете да се свържете с нас: 087 6577 225
Категории

0

Избери по

Цена

0 лв. - 189 лв.
Начало Марки

WhirlPower

Филтри
WhirlPower

WhirlPower

 Whirlpower е признат производител на ръчни инструменти за строителството, машиностроенето, автомобилостроенето и други индустрии.

Основана през 1983 г. в град Тайчун в Тайван, Whirlpower стартира с малка компания, доставяща готови продукти за износ, след което навлиза на световния пазар със собствена марка, собственост на тайванската компания WHIRLPOWER ENTERPRISE CO., LTD.

С над 25 години опит в производството и маркетинга на продуктите, Whirlpower винаги поставя нуждите на клиентите на първо място. Продуктите съчетават отлично качество и конкурентна цена и отговарят на международните индустриални стандарти и на всички изисквания за професионална употреба.

Продукцията на Whirlpower е в постоянен динамичен процес на усъвършенстване на външен вид, материали и ергономични свойства, съответстващи на нуждите на времето.

Комбинирайки модерно производство с иновативен дизайн, Whirlpower се превръща в световно известната марка на ръчни инструменти.

Портфолиото включва битове, бит държачи, отвертки, клещи, имбусни ключета, вложки и други.

144

продукти

Продукти

Страница 1 от 12
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»